Fudbaler PSV-a uzburkao javnost svojom objavom, preko zastave Palestine stavio zastavu Izraela!

Sramotan potez Erana Zahavija

  • 3
Eran Zahavi, Palestina, Izrael Printskrin: Youtube / MartinhoProductions

Fudbaler PSV-a Eran Zahavi uzburkao je javnost svojim Instagram storijem, gde je umesto zastave Palestine stavio zastavu Izraela uz tekst "Hvala za podršku".

PSV je u poslednjem kolu igrao protiv Utrehta, rezultat utakmice je bio 1:1, što im je bilo dovoljno za konačno drugo mesto. Jedini pogodak na meču je postigao Marko Van Ginkel.

Eran Zahavi je već pre nekoliko dana bio u centru pažnje kada su dva provalnika upala u njegovu kuću, te su pištoljima pretili njegovoj ženi i deci. Ovoga puta, Zahavi je iz žrtve postao "zločinac".

Lester je osvojio prvi FA kup u njihovoj istoriji, Vesli Fofana i Hamza Čoudri su proslavili ovaj trofej noseći zastavu Palestine što je takođe izazvalo lavinu komentara, ali pozitivnih ovoga puta.

Zahavi je iskoristio tu sliku sa slavlja, ubacio ju je na svoju Instagram priču, samo je preko zastave Palestine postavio zastavu Izraela i iznad je dodao tekst "Hvala na podršci".

Eran Zahavi, Palestina, Izrael Printskrin: Twitter / WHUpawel

Ubrzo nakon objavljivanja je i obrisao, međutim, prekasno jer je već završio na Tviteru i ostalim društvenim mrežama.

Video: Zlato za Milicu Novaković na Svetskom kupu u Segedinu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sirogoj

    16. maj 2021 | 21:09

    Zašto je to sraman čin za vas? Izraelci i Palestinci već danima ,praktično,ratuju .. Ako su oni fudbaleri javno podržali Palestinu,to je ok za vas,ali ako je ovaj čovek podržao Izrael,to je 'sraman čin '?

  • Perke

    17. maj 2021 | 07:54

    Svaka čast dečko, ti si pravi patriota i Jevrej.. ovako je i Vladan Lukić batalio fudbal i vratio se u Srbiji kada je počelo bombardovanje, da pomogne.. legenda... ti jos malo odradi, dok se završi sezona, pa kopacke o klin, automat u ruke i pravac na branik otadzbibe...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA