≫ 

Šok u Totenhemu: Kejn tražio od kluba da ga proda, pitanje je ko može da ga kupi

I da se dogodi taj transfer on sigurno neće skoro...

  • 1
Harry Kane, Hari kejn, Totenhem

Foto: Tanjug/AP

Britanski Skaj je prodrmao svet ove večeri informacijom da je Hari Kejn (27) zatražio da napusti Totenhem na kraju sezone jer je, navodno, nezadovoljan zbog svega što se događa u klubu, dok iz Londona stiže demanti i poruka da to nije istina.

Vodeći britanski medij je objavio da je Kejn predočio predsedniku Leviju da mu je ovo poslednja sezona u Totenhemu, nezadovoljan što klub neće igrati Ligu šampiona. Za njega su, navodno, zainteresovani Mančester Siti i Junajted, kao i Čelsi i "sve tri ekipe su u kontaktu" sa njegovim predstavnicima.

 

Međutim, londonski novinar Alesder Gold, inače dobro informisan o dešavanjima u Totenhemu, objavio je svoja saznanja koja su u suprotnosti od onih koje je preneo Skaj potom i Dejli Mejl.

 

- Hari Kejn je isfrustriran svime što se dešava u Totenhemu, ali nikome nije rekao da želi da ode. Lično, bio bih iznenađen da ne želi novi izazov u karijeri, ali Kejn nije čovek koji će napraviti probleme klubu koji voli - tvrdi Gold.

Potom i objašnjava realno stanje stvari.

- Ako neko ipak želi da dovede Kejna, činjenica je da bi ga to mnogo koštalo. Hari ima dugogodišnji ugovor sa Totenhemom (do 2024), a Sparsi ne vide nijednog fudbalera koji može da ga zameni i nemaju nikakav interes da ga prodaju. Da li je iko spreman da ponudi velike pare za njega - zapitao se Gold na kraju tvita.

Inače, Kejn je već dugih 17 dugih godina u Totenhemu, gde je prošao sve omladinske selekcije, a tokom svog mandata u dresu londonskog kluba, bio je na pozajmicama u Lejton Orijentu, Milvolu, Noriču i Lesteru.

U svakom slučaju i ako se desi odlazak Kejna iz Totenhema, to neće skoro...

Video: Kad komentatori kažu njihovo ime odmah znate da se priča o Superligi: Kultni igrači srpskog fudbala

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • samo iskeno

    18. maj 2021 | 17:10

    Momak zaslužuje da igra u boljoj ekipi! Zaslužuje trofeje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA