≫ 

Zvezda dovela čoveka koji je Marka Nikolića zvao ćelavi prepotenko: Od Borca iz Sakula do Marakane

Dugo Stevan Mojsilović nije vodio neki klub, a sada je dobio priliku da se oproba u novoj ulozi u Ljutice Bogdana 1a

  • 21
Marko Nikolić i Stefan Mojsilović Foto-kolaž: MN Press

Marko Nikolić je trenutno jedan od najboljih srpskih trenera, a ujedno i jedan od najpotcenjenijih. Kruna karijere bio mu je trofej Kupa Rusije s Lokomotivom ove sezone, a u neverovatnoj završnici mu je "za dlaku" izmakla Liga šampiona i drugo mesto u prvenstvu.

Odmah posle uspeha bivšeg trenera Partizana, čija je biografija sve bogatija trofejima, mnogi su se setili Stevana Mojsilovića, koji je ostao upamćen po burnoj konferenciji na kojoj je izvređao Marka Nikolića 2014. godine nazvavši ga ćelavim prepotenkom i trenerskom prevarom, nezadovoljan što je Mojsilović najavio da igrači Rada, koje je tada trenirao, na meč sa Zvezdom treba da idu "ošišani i očešljani" i da uživaju u hramu srpskog fudbala, kao i da je moguće da neće izvesti najjači sastav.

- O kojoj tradiciji on priča? O njegovom radu i klubu koji je vodio dovoljo govori što Steva Mojsilović mora da vadi kestenje iz vatre. Da postoji Sindikat trenera, oduzeli bi mu dozvolu za rad, jer se samo svojim poslom ne bavi. Napada sudije i sve druge. Hteo je da mi navuče probleme na vrat, ali nije uspeo. Neka ostavi Stevu Mojsilovića na miru, jer je jedna obična trenerska prevara. Taj ćelavi prepotenko na klupi Partizana bolje da ćuti. Uništio je sve, a dobio je tim koji je imao prednost na tabele - rekao je Mojsilović tada.

Njegov trenerski put nakon Rada bio je prilično zanimljiv. Vodio je Spartak iz Subotice, gde je bio i sportski direktor i menadžer akademije, a između toga je bio u Indiji kao direktor Malavana. Potom je vodio Jagodinu, potom je vodio akademiju bugarske Lokomotive iz Plovdiva, a potom vodio Novi Pazar, pa bio sportski direktor FK Novi Sad. Poslednji angažman bio mu je kada je vodio Borac Sakule, koji je napustio na kraju 2018. godine i od tada nije bio angažovan.

Mojsilović je sada dobio novi posao, a to je obelodanio na svojoj Instagram stranici, kada je objavio fotografiju sa Marakane. Kako Telegraf saznaje, Mojsilović će biti angažovan kao skaut Crvene zvezde.

- Povratak kući! Ceo život u svom srcu nosim boje te - napisao je Mojsilović uz fotografiju pored grba Crvene zvezde.

Zanimljivo je da Mojsilovića na društvenim mrežama prate i navijači Partizana, pa je ispod slike bilo i mnogo komentara pristalica crno-belih, koji su mu najčešće pisali da ga je pozdravio Marko Nikolić i "ćelavi prepotenko", ali su komentari ubrzo izbrisani.

Video: Kilibarda o košarkaškim utakmicama Partizana: Od 94-te sam redovna u Pioniru

Partizan danas (18.05) u poslednjem kolu Superlige gostuje Mladosti u Lučanima, u meču koji nema takmičarski značaj, ali je za crno-bele važan jer predstavlja generalnu probu za finale Kupa protiv Zvezde. Kvota na dvojku je 1,25, a na kombinazziju 2&3+ 1,63. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mladost Lučani - Partizan.

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    18. maj 2021 | 11:51

    Kako je lako prepoznati zvezdasa po faci,to je neverovatno

  • P

    18. maj 2021 | 11:09

    ,,Borac" Sakule je vrh njegove strucnosti...

  • Brajan

    18. maj 2021 | 10:28

    Sto ne saceka jos koju godinu pa da ga pozove lokomotiva da spasava klub...😂😂😂😂kompleks trener

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA