≫ 

Mihajlović zabrinut pred Juve: "Poslaće 'pravog' sudiju i šansu nećemo imati ni na papiru'

Miha već traži alibi za potencijalni poraz...

  • 1
AC Milan, Bologna Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Bolonje će u poslednjem kolu igrati protiv Juventus, kluba kom gori pod nogama zbog mogućeg izostanka iz Lige šampiona naredne sezone.

Siniša Mihajlović, trener Bolonje koji se već neko vreme pominje kao potencijalni trener upravo "Stare dame" govorio je o predstojećem duelu i pokazao je svoju zabrinutost o sudijama

- Siguran sam da će odabrati "pravog sudiju", ove sezone smo imali nekoliko debitanata i svi su pravili greške - rekao je Mihajlović pred utakmicu, a potom je nastavio u istom tonu

- Poslaće nam Valerija ili Đakomelija, siguran sam u to i mogu se kladiti u šta god hoćete. Odigraćemo utakmicu, na papiru mi nemamo nikakve šanse, ali pokušaćemo.

Ukoliko Bolonja uspe da izbori remi ili čak pobedu, Juventus ostaje bez najelitnijeg takmičenja u Evropi.

S druge strane, čak i u slučaju pobede Juventusa, oni neće biti sigurni učesnik Lige šampiona, jer će njihovo mesto zavisiti od ostalih utakmica poslednjeg kola, a o tome šta im je potrebno za Ligu šampiona, možete čitati ovde.

Video: Siniša Mihajlović u suzama: Vesti koje mu je saopštila mlađa ćerka su mu izazvale poplavu emocija!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA