Šanse da Krstičić potpiše za Zvezdu su 50:50: Evo od čega zavisi transfer

Crveno-beli će pratiti situaciju kada je u pitanju vezista AEK-a

  • 16
Nenad Krstičić

Foto: MN Press

Nenad Krstičić i Crvena zvezda će i ovog leta pokušati da ostvare saradnju. Od kako je otišao sa Marakane u AEK, vezista se svakog prelaznog roka povezuje sa povratkom u crveno-beli tabor.

Utisak je da je sada najbliži povratku, jer postoji obostrana želja da nastavi karijeru u Zvezdi, i kod njega i kod stručnog štaba crveno-belih na čelu sa Dejanom Stankovićem, koji veruje da bi se profil igrača poput Krstičića idealno uklopio u Zvezdin tim koji napada Ligu šampiona naredne sezone.

Grčki mediji prenose da je Krstičić odmah nakon poslednjeg meča sa Arisom direktno sa stadiona krenuo put Srbije, gde je već prebacio svoju porodicu. Takođe, Krstičić je saopštio upravi AEK-a da želi da napusti ekipu ovog leta, godinu dana pre isteka ugovora.

Agent Krstičića razgovarao je i sa upravom kluba i istakao da Krstičić neće potraživati novac ukoliko ga AEK pusti da napusti ekipu kao slobodan igrač.

Međutim, AEK nije bio oduševljen takvim predlogom, jer želi da zaradi novac od obeštećenja, pa je agentu rečeno da ukoliko želi da se ugovor raskine pre leta 2022. godine, onda mora da donese u klub odgovarajuću ponudu.

Kako Telegraf saznaje, šanse da Krstičić ovog leta završi na Marakani su otprilike 50:50! Obostrana želja nije sporna, ali Zvezda ne nije raspoložena da plaća obeštećenje, jer klub ima finansijske probleme nakon pandemije koja je uticala na prihode od prodaje ulazica u Evropi, kao i od transfera koji su zatajili na Marakani od pojave korona virusa.

Takođe, Zvezda ne želi ni da nagomilava igrače, jer već ima nekoliko igrača koji pokrivaju poziciju Krstičića u veznom redu, pa ne namerava da se zaleće s njegovim transferom.

Ukoliko bi Krstičić uspeo da sklopi dogovor sa AEK-om da ga pusti kao slobodnog igrača, ili ukoliko se obeštećenje maksimalno smanji, moglo bi se očekivati da on završi na Marakani ovog leta. U suprotnom, šanse za njegov povratak se smanjuju.

Video: Piksi ekskluzivno o Maksimiru 1990: Boban je upao u našu svlačionicu, bio sam uplašen

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gogi-11

    18. maj 2021 | 16:07

    Ovi bas resili da podmlade ekipu....

  • Zvedaš

    18. maj 2021 | 16:05

    Šta će nam ovaj

  • Gigo RS

    18. maj 2021 | 16:35

    Svaka njemu čast ali to bi bio korak u nazad za Zvezdu. Čova je u godinama i bolje mu je da lagano karijeru privodi kraju u toplijim krajevima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA