≫ 

Delije oslikale maskotu Zvezdana na Marakani: Osvanula nova mural-koreografija za proslavu titule

Novo "ruho" Marakane pred slavlje u poslednjem kolu Superlige

  • 6
Stadion Rajko Mitić, Turistički obilazak Foto: Nikola Tomić

Navijači Crvene zvezde pripremaju se za poslednji meč Superlige, gde će na Marakani crveno-beli dočekati Metalac iz Gornjeg Milanovca od 16 časova uz prenos na Arena Sport 1.

Povodom 32. titule u istoriji kluba, najvatrenije pristalice Zvezde odlučile su da promene koreografju na severnoj tribini Marakane, gde je veći deo polusezone bio oslikan grb kluba kao na slici koju vidite na početku.

Delije su se potrudile da "osveže" sever novom mural-koreografijom, pošto je stadion zaključan za publiku zbog pandemije korona virusa.

Povodom slavljeničkog raspoloženja, oslikana je slavljenička koreografija na kojoj dominira maskota Zvezde, Zvezdan Zvezdanić, koji s krunom na glavi u dresu Zvezde, vijori crveno-belu zastavu sa brojem 32.

Podsetimo, Superliga je poslala saopštenje da zbog epidemije korona virusa šampionski pehar Zvezdi neće biti dodeljen na meču poslednjeg kola protiv Metalca, već će ceremonija dodele pehara biti upriličena kada se za to steknu uslovi početkom nove sezone.

Zvezda će u subotu od 19.30 organizovati proslavu na dosad neviđen način, pošto će šampioni biti smešteni na brodu koji će ploviti Savom, dok će navijači doći da ih pozdrave sa obala i mostova i očekuje se spektakularan prizor.

Pogledajte galeriju najčudnijih pehara na Marakani:

Video: Dejan Stanković ponovo bodri košarkaše Zvezde u finalu plej-ofa protiv Budućnosti

Danas (18.30) se igraju poslednje utakmice Superlige Srbije u ovoj sezoni, a od pet ugorženih timova dva će napustiti elitni rang. U najlošijoj poziciji su Novi Pazar i Javor, a pobede niškom Radničkom (kvota 1,07), Radu (kvota 1,22) i Voždovcu (kvota 1,87) garantuju opstanak. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za mečeve poslednjeg kola Superlige.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojan

    19. maj 2021 | 11:19

    A za kup utakmicu pošto nema navijača na južnu tribinu oslikati pehare iz prvenstva i naravno kupa

  • Romantic

    19. maj 2021 | 12:05

    OFK Beograd,mislite o tome.

  • Nemanja

    19. maj 2021 | 11:03

    U prvi mah sam pomislio verujem i drugi..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA