Kiša pljušti, stadion "gori": Spektakularno slavlje navijača Radničkog povodom titule u PLS!

Čika Dača će ponovo ugostiti najbolje klubove u Srbiji

  • 2

Fudbaleri Radničkog iz Kragujevca su u poslednjem kolu PLS uspeli da savladaju Jagodinu nakon preokreta 4:2, te su na taj način osvojili prvo mesto u Prvoj ligi Srbije i kao šampioni idu u Superligu!

Dugo su meštani Kragujevca čekali da im se tim vrati u elitu srpskog fudbala, Radnički je poslednju sezonu u najvišem rangu odigrao pre tačno šest godina kada su ispali sa samo 19 bodova.

Ulazak u Superligu fudbaleri iz Kragujevca su obezbedili još pre dva kola, a danas su pobedom zvanično postali i šampioni Prve lige Srbije.

Crveni đavoli, poznata navijačka grupa Radničkog je našla i pravi način da proslavi ovaj uspeh, tako da je stadion "Čika Dača" goreo zbog bakljade.

Čak su i fudbaleri Radničkog umeli da proslave uspeh, pa se nakon utakmice s Jagodinom u svlačionici čula popularna pesma "Koktel ljubavi"

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by ftbl.serbia (@ftbl.serbia)

Pored njih, iduće sezone u Superligi će igrati i Kolubara iz Lazarevca koja je sezonu završila sa istim brojem bodova kao i prvoplasirani Kragujevčani.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Video: Trener Voždovca brisao suze radosnice: Nemojte o tome! Pobedila je zdrava fudbalska priča!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA