≫ 

"Nemojte, bre, ovo nikad više": Emotivni Rogan na kolenima, poklonio se igračima zbog opstanka

Kakve scene sinoć na Voždovcu

  • 1
Rogan Foto: instagram/fkvozdovac1912

Voždovac će dugo pamtiti sezonu 2020/2021. i triler završnicu u kojoj su strepeli za opstanak bukvalno do poslednje sekunde. Drhtali su igrači "Zmajeva", nervoza ih je pojela dok su pratili poslednje momente meča iz Subotice i čekali kiks Rada, a sekund pošto je na severu Bačke sviran kraj sa povoljnim ishodom po Voždovac, na krovu su usledile neopisive scene radosti, a bilo je i suza.

Najemotivnije je, čini se, sve ovo podneo trener Predrag Rogan koji je već u kamere poručio kako je "opstala zdrava fudbalska" priča, a dan kasnije Voždovac je objavio možda i najemotivniju scenu sa sinoćnjeg meča. Rogana na kolenima!

- Klanjam se... - oteo se uzdah ogromnog olakšanja iz Rogana dok je klečeći bio okružen igračima.

- Hvala vam za ovih ludih mesec dana, što sam bio sa vama, ali nemoj ovo bre nikad više, mi želimo Evropu, vi ste momci što sam rekao, ovaj klub je zaslužio, promovišemo zdravu priču, pravu priču hvala vam za sve.

Uz ovaj kadar i Fudbalski klub Voždovac se "odjavio" za ovu sezonu porukom za svoje navijače, za javnost u Srbiji koja je odavno većinski okrenula leđa srpskom fudbalu.

Poruka Voždovćana je i apel da nije sve izgubljeno.

- Dobar dan ljubitelji fudbala, dobar dan svima koji slavimo Voždovac u Super ligi! Zavesa je spuštena, završila se ova turbulentna sezona a fudbal je sinoć odneo pobedu! Zdrava sportska sredina u kojoj se neguju prave vrednosti nastaviće da afirmiše mlade talente kroz elitni rang takmičenja. Zato što smo jedna velika porodica, zato što se na Krovu svi osećaju kao kod kuće, zato što igramo najlepši fudbal - zato što smo klub kao nijedan drugi. Voždovac zaslužuje da igra Evropu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Falcone17

    20. maj 2021 | 23:07

    To nije njegov uspeh. Zavisili su od drugih ekipa, da je Rad pobedio u Subotici, Vozdovac bi ispao. Al sve u svemu, jako los covek.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA