≫ 

Dva sjajna dodavanja Kostića za 5 minuta, Srbin drugi najbolji asistent Bundeslige!

Ipak, Ajntrah neće igrati LŠ...

  • 2
filip kostić Foto: Tanjug/Ap

Iako je srpski reprezentativac Filip Kosić odigrao sezonu za pamćenje, njegov Ajntraht nije uspeo da se plasira u Ligu šampiona u psolednjem kolu Bundeslige!

Tim iz Frankfurta je savladao Frajburg rezultatom 3:1, ali je i Borusija iz Dortmunda bila bolja od Leverkuzena identičnim rezultatom i za jedan bod je održala prednost za to četvrto mesto na tabeli.

A Kostić je protiv Frajburga potvrdio da je drugi najbolji asistent Bundeslige i sjajnim dodavanjima u 87. i 92. minutu došao je do cifre od 17 u sezoni. Samo jednu manje od Bajernovog Tomasa Milera.

Kostić je ove sezone odigrao ukupno 30 utakmica za Ajntraht u Bundesligi i pored tih 17 asistencija upisao je i četiri gola.

Što se tiče ove utakmice sa Frajburgom, Srbin je u 87. minutu najpre asistirao Tureu, da bi u nadoknadi vremena odlično uposlio i Ahea. U prvoj situaciji je ubacio loptu iz slobodnjaka, dok je kod druge odlično centrirao sa leve strane.

U nastavku možete pogledati Kostićeve asistencije za kraj sezone:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Др

    22. maj 2021 | 18:01

    А ко је 186. најбољи!?? Ало, новинари, само ЈЕДАН може бити најбољи!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA