Šta da radi Luka Jović? Sa Frankfurtom se rastao, u Realu nema mesta, ostaje samo neki treći klub

Problem je što njegova sudbina nije u potpunosti poznata

  • 17
Luka Jović, Zinedin Zidan Foto: Profimedia

Frankfurt je potvrdio da se Luka Jović zvanično rastao sa klubom i da se vraća put Madrida. Nemački tim rešio je da se "oslobodi" srpskog fudbalera i da ga prosledi nazad u Real, za kojeg se još ne zna da li će ga uopšte prihvatiti nazad.

Sve to daje stavlja dodatno breme na vrat Joviću, koji ne može da traži novu sredinu dok ne sazna kakva mu je trenutka sudbina. A onda zavisi od ostanka ili odlaska Zinedina Zidana sa klupe Kraljevića. Podsetimo da se srpski fudbaler nije najbolje snašao u španskoj prestonici u prvom mandatu, gde je postigao samo dva gola.

Ni u Ajntrahtu nije dobio previše prostora. Posle dva pogotka u prvoj utakmici, potpuno je zapao u senku portugalskog napadača, Andrea Silve koji mu gotovo nije dao da dođe ni do daha i utrči na teren. Problem za Nemce oko zadržavanja Jovića u klubu jeste njegova cena, koja je jednostavno previsoka, tako da se trenutno traži novi kandidat koji bi ga preuzeo na sebe.

Čvor je prilično zamršen, pošto ni u Realu ne bi dobio puno prostora, naročito ako ostane Zinedin Zidan. Doduše, trenutno se pominju neka nova imena poput Raula i Alegrija, što bi mogla da bude povoljna vest za srpskog napadača. Možda upravo njima "legne".

Video: Stanojević zapretio da će povući ekipu Partizana sa finala Kupa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA