Zanimljiva kombinacija u Moskvi: Srbin menja Hrvata, Olić označio Ljajića kao jednu od glavnih meta

Nikola Vlašić želi da napusti Armejce ovog leta

  • 0
Adem Ljajić

Foto: AP/Tanjug

Najradije bi u Moskvi zaboravili prethodnu sezonu. Jedan od najboljih ruskih klubova ostao je bez plasmana u evropska takmičenja prvi put posle 20 godina. Ali i pored toga, Ivica Olić neće biti "proteran" sa klupe, već je dobio poverenje da rekonstruiše ekipu za naredne sezone.

Problem je utoliko veći što CSKA mora pod hitno da pronađe zamenu za Nikolu Vlašića. Posle odlične sezone, hrvatski vezista želi da ode korak dalje i da ode u neku od najboljih evropskih liga. Prema informacijama koje su dostupne, Olić namerava da zameni svog zemljaka fudbalerom iz Srbije.

Reč je o Ademu Ljajiću, za kojeg je već poslata ponuda od 5.000.000 evra. Ona je doduše vrlo brzo odbijena, ali Moskovljani neće tek tako odustati. Bešiktaš je svakako u velikim finansijskim problemima, tako da želi da prihvati najveću moguću sumu novca.

Pre dve godine, Bešiktaš je platio Ljajića 6.500.000 evra i to je cifra koju žele da dobiju kada ga budu prodavali. Sasvim je realno da će Moskovljani platiti navedenu cifru, jer je Olić naglasio već da je srpski fudbaler za njega idealno pojačanje.

Video: Dejan Stanković se našalio na račun sina: Šta ćeš na podijumu sa 0 minuta?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA