≫ 

Njemu se skida kapa, a ne gaće: Igrač Partizana isprozivao Gobeljića zbog Stojkovića

Rezervni golman Stevanović branio svog kolegu na golu crno-belih

  • 63
Finale kupa Srbije, Derbi, FK Crvena zvezda - FK Partizan Foto: ATA Images

Neprimeren potez Marka Gobeljića, kada je skinuo gaće ispred Vladimira Stojkovića nakon završetka finala Kupa, iznervirao je mnoge fiudbalere Partizana, a među njima je bio i rezervni golman Nemanja Stevanović!

Stevanović nije bio u protokolu za ovaj meč zbog povede koju vuče ovog proleća, ali jeste među onim ratobornijim igračima crno-belih tokom dve gužve koje su nastale u penal seriji,

A nakon što je Partizan te penale izgubio, a Gobeljić neprimereno provocirao Stojkovića, pomenuti Stevanović se javnosti obrati putem Instagrama.

Nemanja Stevanović Printskrin: Instagram

- Njemu se kapa skida, a ne gaće. Ali klošar jednom, klošar uvek - napisao je Stevanović preko fotografije na kojoj se vide utakmice Stojkovića za reprezntaciju Srbije.

Podsetimo, nedugo nakon meča izjavu je dao i sam Stojković koji se najviše izvinjavao zbog poraza, dok je Birbas Natho pretio da će "ubiti" Gobeljića.

>>> Viljareal se bori za trofej i plasman u Ligu šampiona, što nije izborio kroz Primeru, a Mančester Junajted za pehar koji je već osvojio 2017. godine. Finale Lige Evrope večeras (21.00) u Gdanjsku - kvota na Viljareal je 4,10, na iks 3,45, a na Junajted 1,92. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Viljareal - Mančester Junajted.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Salle

    26. maj 2021 | 09:40

    Stojkovic je najpametniji kad cuti. Daje neke ludacke izjave pa krivi svi. Te nikad u partizan, vratice pasos i sad hoce da bude silovan. Covek kao da je umobolan.

  • Neutralan Hercegovac

    26. maj 2021 | 09:31

    Kada za kucu koja te je stvorila kada za majku koja te je rodila neko kaze da ti je to ruzna proslost i pljunes i na kucu i na majku samo da bi se dodvorio drugom taboru i ispunio naredjenje,onda ti nisi covek!!!!! Ne kaze se za dzabe,svi smo ljudi,ali covek ne moze biti svako!!!! Takvom bicu je ispod casti skinuti i kapu sa donje glave ko god da je! Na sve to,izjava pre finala,da ga siluju ako izgube.....Sta je ocekivao? Bolje nije ni zasluzio!!!!!

  • Cubaka

    26. maj 2021 | 09:10

    Kada je nosio dres sa natpisom "oprostite mi moju ruznu proslost" nijedan grobar to nije osudio nego ste ga tapsali i dizali u visine a sada ste kao neki moralisti sto je Gobelja skinuo sorc (sorc, ne gace ). Licemeri ste bili i uvek cete biti a on je oduvek provokator koji je ovo zasluzio.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA