≫ 

Babović "udario" na igrače Partizana zbog Stojkovića: Dok se vatra ne vrati, nećete osvajati titule

Ukratko, Baboviću smeta što saigrači nisu zaštitili svog kapitena

  • 24
Almami Moreira Babović u dresu Partizana Foto: MN Press

Nekadašnji vezista Partizana Stefan Babović dao je podršku Vladimiru Stojkoviću posle finala Kupa, a istovremeno je isprozivao ostale igrače crno-belih.

Naime, Baboviću je zasmetalo to što fudbaleri Partizana nisu stali u odbranu svog kapitena nakon što ga je Marko Gobeljić provocirao skidanjem gaća.

- Stojke je branio preko 80 puta za reprezentaciju, bio dva puta na Svetskim prvenstvima i Olimpijskom igrama, branio velike utakmice... Zaista je obeležio neku eru što se tiče sportske karijere i sigurno je naš najveći golman uz Ivicu Kralja u poslednjih 25-30 godina - počeo je Babović:

- Mogu da razumem i svađe i tenzije na utakmicama, i svađe sa publikom i provokacije, ali među nama igračima je uvek postojao neki respekt i poštovanje, pa čak i na utakmicama najvećih rivala.

- Nismo naučili da poštujemo velike igrače (golmane) i kod nas se sve to brzo zaboravlja. Iskreno, sreća da u vreme Bate Mirkovića, Nađa, Saveljića, pa posle i u vreme moje generacije se nije desilo ovakvo nepoštovanje posle utakmice. Sigurno ne bi otišli u svlačionicu, već bi verovatno bilo nereda od terena do svlačionica gore.

- E to zameram ovom Partizanu i ovoj generaciji. Vašem kapitenu neko pokazuje najniži nivo poštovanja i direktno ga ponižava, i vi ćutite. kao da nećete da se svađate. Dok se ta vatra ne vrati, nećete ni titule osvajati. Velika podrška za Vladimira Stojkovića - napisao je Babović na Instagramu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA