≫ 

De Hea se i ne seća kada je odbranio poslednji penal, primio je 38 uzastopnih golova sa bele tačke

Špancu ne idu penali, videlo se to i u finalu LE

  • 0
David De Hea

Foto: AP/Tanjug

Onog trenutka kada je meč otišao u penale, Viljareal je postao blagi favorit u finalu Lige Evrope protiv Mančester junajteda! I to sve zbog Davida De Hee, golmana Crvenih đavola, koji pet godina nije odbranio udaraca sa bele tačke!

Računajući i onih 11 protiv Viljareala u sredu veče, Španac je stigao do 38 uzastopnih neodbranjenih jedanaesteraca  - a zanimljivo je da je samo kod jednog od tih 11 bio blizu da odbrani.

Da stzvar po njega bude još gora, upravo je on bio taj ighrač Junajteda koji je na kraju promašio penal i ostavio svoj tim bez pehara. S druge strane, nije imao nikakve šanse da zaustavi udarac svog kolege Ruljija nekoliko trenutaka ranije.

De Hea je poslednji penal odbranio 23. aprila 2016. godine u polufinalu FA Kupa, kada je zaustavio šut Romelula Lukakua na meču sa Evertonom. Prvi sledeći koji ga je matirao bio je Troj Dini, iste godine u septembru, i od tada traje crna serija španskog golmana.

Video: Golman Jovanović brani 50% penala ali predsednik Vučić je ipak zatresao mrežu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA