≫ 

Saznajemo! Sprema se nova "bomba" na Marakani: "Istina je, Zvezda me je zvala"

Bivši napadač crveno-belih ponovo na meti osvajača duple krune u Srbiji

  • 33
Nemanja Radonjić, Aleksandar Pešić, FK Crvena zvezda

Foto: MN Press

Crvena zvezda uveliko pravi planove za novu sezonu, a nema sumnje veoma zanimljiv biće letnji prelazni rok. Kako Telegraf saznaje, na meti Crvene zvezde je i Aleksandar Pešić!

Crveno-beli planiraju pojačanje u špicu, što može da znači odlazak Milana Pavkova i Dijega Falćineli, kome je istekla pozajmica sa Bolonjom i sve je izvesnije da se neće produžavati, sudeći po interesovanju koje je usmereno prema Pešiću.

Popularni "Šilja" je u kratkoj izjavi za Telegraf potvrdio naša saznanja, ali je istakao da je još igrač Makabija, iz kojeg je otišao nakon izbijanja ratnih sukoba u Izraelu između Palestinaca i Izraelaca.

- Istina je da me želi Zvezda, ima interesovanja i razgovora, ali ja sam još igrač Makabija, tamo mi je bilo lepo i želim prvo da sa Makabijem sve rešim ako je moguće i nakon toga ćemo videti dalje - potvrio je za Telegraf Aleksandar Pešić.

Podsetimo, Pešić je igrao za Zvezdu u sezoni 2017/18, kada je osvojio titulu i prezimio u Evropi. Tada je bio i najbolji strelac lige sa 22 pogotka.

Nakon toga je Zvezda i sjajno zaradila od njegovog transfera, jer ga je prodala u Al Itihad iz Saudijske Arabije za 4.2 miliona evra. Pešić je nakon toga igrao u Seulu i Makabiju iz Tel Aviva u koji je stigao u oktobru 2020. godine, a koji je napustio posle ratnih sukoba u Gazi.

Video: Aleksandar Pešić pimpuje sa malom loptom

(D. U. /Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Luka

    27. maj 2021 | 15:56

    A Pavkov je za sve njih doktor igre.. Kad bi mu se posvetilo malo vise paznje na treninzima i davalo vise sansi na utakmicama to bi i pokazao. Svaku evropsku utakmicu kada je usao na teren napravio je razliku...

  • oki

    27. maj 2021 | 16:32

    Joooooooj a kada je bio u zvezdi pricali ste da je promasaj decenije i opet ga vracate ,za sta ce vam ,Pavkov je bolji sto puta i od Pesica i od Falcinelija i Kolarov čovek u najboljim godinama nije bio neki igrac a sad moze u zvezdi da bude ekonom.

  • SaleBg

    27. maj 2021 | 19:19

    Samo ser..te , nikad vam nista ne valja, nije vam valjao miloje defanziva, nije vam valjao stankovic nema iskustva, nisu vam valjao falcineli cim sunjegai italijani pustili, sve vi znate bolje a 4 godine smo u evropi, duplu krunu smo uzeli, pobegli 12 bodova, oborili silne rekorde !! Sta bi hteli da mozda osvojimo ligu sampiona bez primljenig gola iz ove jadne srbije ! I ondabi nai zamerku ! Koji sta vi bre zvezdasi ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA