≫ 

Već poznati rivali Partizana na pripremama, i Marko Nikolić testira crno-bele

Prva opcija je da dva kluba odmere snage 4. jula, ali postoji mogućnost pomeranja i za poslednji dan priprema, u zavisnosti od dogovora

  • 14
Aleksandar Stanojević, FK Partizan Foto: MN Press

Tri lokacije su bile u igri kada su u pitanju letnje pripreme Partizana - Turska, Austrija i Slovenija, koja je na kraju izbila u prvi plan stručnog štaba, kako zbog adekvatnih uslova, tako i zbog rivala sa kojima će crno-beli odmeriti snage.

Izbor je pao na bazu u Ptuju, gde su crno-beli već boravili leta 2018. godine i do sada su utvrđena četiri od pet mogućih rivala, od kojih je jedan Lokomotiva iz Moskve, koju predvodi naš stručnjak Marko Nikolić.

Tim iz Humske će u Ptuju, tačnije u hotelu "Primus" boraviti od 24. juna do 9. jula i, rekosmo već, pored priprema za kvalifikacioni ciklus Lige konferencija, odigraća i pet kontrolnih mečeva, naoko gledano veoma kvalitetnih. Kako stvari trenutno stoje, Partizan će 26. juna odigrati prvi meč u Sloveniji i to protiv tamošnjeg pravaka, ekipe Mure, četiri dana kasnije - 30. juna na programu je prvak Azerbejdžana Nefči, a potom sledi poslastica za sve navijače.

Treneri Aleksandar Stanojević i Marko Nikolić, koji su inače u prijateljskim odnosima, dogovorili su se da Partizan i Lokomotiva odmere snage 4. jula, ali postoji mogućnost pomeranja datuma, odnosno rokade sa poljskom Krakovijom, sa kojom je predviđen duel 8. jula, što će naknadno biti dogovoreno.

Dakle, prema prvom planu Lakomotiva je 4. jula, a Krakovija četiri dana kasnije (8. jul), ukoliko crno-beli, Rusi i Poljaci ne primene drugu opciju. Takođe, naknadno će biti pronađen i još jedanm protivnik za pomenuti 8. jul, sa kojim će se igrati u poslepodnevnim časovima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • rezim

    27. maj 2021 | 16:32

    Ajde stanojevicu ODLAZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII , IZADO SI a ova farsa sa gobeljicem je izrezirana da se skrene paznja sa najvece sramote i izdajnickoga ponasanj.nema nikakvih objasnjena za sumu , za baybeka sto nije htio uci , za natka koga si ponizio..odlazi..vodi jojica koji je pokazao rukom onom supljem kikseru gdje ce tuci...starsno sta radis..koliko ti je zvezda platila.,,kako te nije stid..

  • Sale

    27. maj 2021 | 16:25

    Zašto pripreme sa ovakvim sastavom bacanje para joja lazar....

  • bg

    27. maj 2021 | 16:12

    A Jel poznata sudbina sns uprave,imali ko da ih otera

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA