≫ 

Crno-beli biser na ceni: Valensija htela Jovića, Partizan rekao ne!

Skauti "slepih miševa" tokom celog proleća pratili vezistu i želeli već sada da realizuju transfer, ali u Humskoj ne nameravaju da prodaju bisera

  • 12
Crvena Zvezda - Partizan Foto: Nikola Tomić

Nije Nemanja Jović na prodaju, ali nije zgoreg notirati da je Partizan, da je takav plan postojao, mogao već sada da "udomi" mladog reprezentativca Srbije i prihoduje sasvim dobar novac. Priče o interesovanjima iz Grčke (Olimpijakos), Italije (Fjorentina), bile su samo u sferi interesovanja, ali je zato jedan španski klub nedavno bio i te kako konkretan, a radi se Valensiji, saznaje Telegraf!

"Slepi miševi" su u tokom celog proleća pratili Jovića u dresu Partizana, njihov skaut je bio na "malim", ali i onim važnijim utakmicama i utisak je bio takav da su već sada želeli krilo crno-belih u svojim redovima.

Posle "informativnih razgovora" sa čelnicima crno-belih, izrazili su želju da već sada otkupe Jovića, baš kao što su to pre nekoliko godina učinili sa Urošem Račićem iz Crvene zvezde, ali nisu naišli na povratnu reakciju. Baratalo se i veoma primamljivim ciframa, koje bi sigurno otklonile mnogo brige posle odlaska Takume Asana i - nije vredelo.

Jer, u Humskoj su već "presekli" da je prerano za transfer Jovića, da vezista ovoga leta neće iz kluba, već da će, poput Strahinje Pavlovića i Filipa Stevanovića, biti projekat za budućnost, koji će klubu doneti i rezultate i novac.

Jović je od zimskih priprema prvog tima u Turskoj dobio značajno poverenje trenera Aleksandra Stanojevića, uz koga se pravilno razvija i u Partizanu očekuju da će mladi igrač tek "nadoći" u predstojećoj sezoni, pošto prođe još jedan dril u najjačoj selekciji.

Vezista je u jesenas upisao jedan takmičarski meč, a tokom proleća je "dopisao" još 21 u prolećnom delu sezone (od toga dva u Kupu Srbije), na kojima je postigao pet golova i dva puta asistirao...

Video: Jović promašio celu loptu nakon što ga je Marković spojio sa golom: Strašna šansa za Partizan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grobar

    27. maj 2021 | 17:26

    Da se ne lazemo, decka jos niko nije trazio, da jeste nasa uprava bi bez mnogo uvijanja rekla DA.

  • DS

    27. maj 2021 | 17:25

    Ahahahahahahahahahahahahaha

  • Blaki

    27. maj 2021 | 17:41

    Hahaha,dobra fora,spremi li ga za prodaju pa mu dižu cenu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA