≫ 

Zvezda želi paklen napad i nekoliko "bombi": Terzić otkrio nove informacije o transferima!

Crveno-beli spremni da investiraju u tim kao nikad pre

  • 21

Generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić, pričao je na temu pojačanja i igračkog kadra. Ističe da Zvezda nikad odlučnija i spremnija ne napada Ligu šampiona i otkriva da je u pregovorima sa paklenim igračima.

- Razgovaramo, na dobrom ste te putu. Videćemo ima još dosta stvari da se poklopi. Sve ono što se pisali ima utemljenje. Niste nigde promašili, razgovaramo. Ima tu još momaka - rekao je Terzić posle pitanja o Arnautoviću i Prijoviću.

Istakao je da neće biti prodaje glavnih igrača do kraja kvalifikacija.

- Niko od ovih koji su kostur tima ne može da ide do kraja kvalifikacija. Ako dobijemo adekvatne ponude za Nikolića Petrovića i Gavrića, oni mogu da idu. Na pripreme vodimo šest mladih igrača Nikola Stanković, Lazetić, Matić, Lučić i braću Mituljikić, To je šest bonus igrača koje vodimo na pripreme.

- Do 22. juna hoćemo da kompletiramo igrački sastav i da jači nego ikada uđemo u kavlifikacije za LŠ. U prvoj rundi smo slobodni, u drugoj i trećoj smo povlašćeni. Zvezda je i danas jača nego ikada i sa velikim optimizmom ulazimo u kvalifikacije. Imamo još dosta posla što se tiče priprema i pojačanja. Želja i cilj su jasni, da se uđe u LŠ.

Ne krije Terzić je je želja i Aleksandar Kolarov, sa kojim će za vikend imati finalne razgovore.

- Znate da je stav Zvezde da ne govorimo imenima pre nego što realiziujemo dolaske, ali nesporna je naša želja da se pojačamo, da vidimo Kolarova u Zvezdi. Znate da smo se suzdržavali oko priča kod Dragovića, zbog čega je jedan takav igrač došao u Zvezdu, ali i to je dokaz koliko se klubu veruje.

- Želimo kvalitetne i iskusne igrače jer nam rezultat mnogo donosi, Nema se pravo na grešku. Neće dolazak svih tih igrača ugroziti dolazak naših mladih igrača. Zbog toga smo se i izborili u FSS za bonus pravilo. Ali, iskusni igrači van donose trenutni rezultat.

Čeka se ishod pregovora sa Milunovićem, a klub razmatra i status Srđana Babića, za koga Terzić kaže da postoji ponuda iz Portugalije.

Crvena Zvezda, Gent Foto: Nikola Tomić

- Čekamo ishod razgovora sa Milunovićem, da vidimo šta će biti sa Babićem. Jutros smo razgovarali na temu da li da prihvatimo ponudu Famalikaa za 1,5 miliona ili da ga vratimo. Ima izvanrednu sezonu a može biti izuzetno kompatibilan sa Dragovićem.

Od stranaca najbolji status imaju Sanogo, Kanga, Ben i Falko.

- Nemamo prostor za strance. Naša želja je da zadržimo Sanoga, Kangu, Bena, Falka, videćemo šta će biti oko Falćinelija. Pregovaramo sa Bolonjom, kompleksna je stvar. Ne želimo da plaćamo obeštećenje ovog leta zbog korone i svih stiskanja. Nećemo plaćati obeštećenja. Falka smo platili 1,5 miliona i to je to što se tiče obeštećenja. Imamo mnogo kvalitetnih srpskih igrača sa ozbiljnim karijerima, povratnika koji mogu da budu dragoceni.

Ističe i da Pavkov sigurno ostaje jer je potreban klubu.

- Pavkov sigurno ostaje, treba nam. On je jedini krivac za ponekad lošiji status koji ima. Da nije dobio žuti protiv IMT-a bio bi starter. On mora sebe da natera da uvek bude ovakav kao u poslednja dva-tri meseca. I sam Stanković je rekao da ne može da prepozna Pavkova sada i kakav je bio na početku - zaključio je Terzić.

Pogledajte i kako izgleda supruga Marka Arnautovića, koja bi bez dileme bila prva bomba Marakane, ako on potpiše za Zvezdu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Saša

    28. maj 2021 | 15:13

    Tako je terzo podrška oko pojačanja, svaka čast direktore, napred zvezda...

  • milan sbg

    28. maj 2021 | 16:43

    Pakleni napad Kataj, Prijovic, Arnsutovic😉

  • Milos

    28. maj 2021 | 17:52

    Do juce dugovali 50-60 miliona evra, a danas kupuju "velika" imena od 35 do 40 godina (kolarov-prikolica,arnautovic-djed itd,koji mogu da prave razliku samo u ovoj nasoj namestenoj ligi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA