Terzić o Gobeljiću: Zvao sam ga odmah posle i rekao da će biti kažnjen, isto važi i za Kangu!

Akteri crveno-belih koji su bacili senku na osvajanje Kupa nakon devet godina će biti sankcionisati

  • 43
Marko Gobeljić pokazuje srednji prst, Finale Kupa Foto: Nikola Tomić

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić najavio je kazne za Marka Gobeljića i Gelora Kangu nakon prostačkih ispada nakon finala Kupa.

Crvena zvezda je osvojila Kup Srbije, te na taj način uzela i duplu krunu koju čeka 14 godina, ali senku na taj uspeh su bacili fudbaleri Marko Gobeljić i Gelor Kanga.

- Mi smo osudili to što je Gobeljić uradio. Svi igrači Zvezde moraju da budu svesni imena kluba i da budu primer nekim generacijama. Lični primer u svakom trenutku, mora da se pošalje poruka da smo mi Zvezda - rekao je Terzić, pa potom nastavio:

- Zvao sam ga odmah posle i rekao sam mu da će biti kažnjen. Biće i Kanga kažnjen, klub mora da pošalje poruku. Možemo mi da razumemo da je to strast, energija, da su to emocije, ali u svakom trenutku moraju da se ponašaju sa skladom imena Crvene zvezde - zaključio je Terzić u razgovoru s medijima.

Podsetimo, Marko Gobeljić je napravio nekoliko ispada nakon finalne utakmice, prvo je skinuo šorts ispred golmana Partizana Vladimira Stojkovića, potom je pokazivao srednji prst igračima Partizana, a na kraju je snimao uvredljive video poruke iz svlačionice.

Gelor Kanga je takođe imao prostački ispad kada je nakon osvajanja kupa pokazivao međunožje fudbalerima Partizana.

Video: Snimak iz drugog ugla sa terena kad je Gobeljić dotrčao do Stojkovića i skinuo šorts pred njim!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Бане

    28. maj 2021 | 14:50

    Забранио им сплав радним данима...

  • rema

    28. maj 2021 | 15:11

    Pa ovakvi su sramota da nose Zvezdin dres

  • Milan

    28. maj 2021 | 18:14

    Na stranu sto je Gobeljic rekao. Nije u redu. Ali svi znamo da je on najblaze receno "indijanac". Sta cemo sa bivsim reprezentativnim golmanom, kapitenom Partizana, koji je predstavljao Srbiju toliko puta, a pred svaki derbi on daje izjave kao da ima 18 godina.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA