Mozzart daje najveće kvote na svetu: Mančester Siti 2,05, Brentford 1,97, Keln 2,10

Nigde nećete moći da nađete veće

  • 0
Fudbal, FK Mančester siti - FK Čelsi Foto: Tanjug/AP

Na dan kada je Crvena zvezda pre 30 godina postala prvak Evrope u Bariju igra se finale Lige šampiona u Portu na stadionu Dragao. Bukmejkeri Mozzarta spremili su najveću kvotu na svetu na trijumf Mančester Sitija protiv Čelsija, kao i na još dve utakmice današnjeg programa - kec na Brentford protiv Svonsija i dvojku na Keln u Kilu.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu

MANČESTER SITI - ČELSI (SUBOTA, 21.00), KEC 2,05

Engleski giganti Mančester Siti i Čelsi večeras u Portu biju bitku za evropski tron, za naslednika Bajerna iz Minhena koji je prošle sezone bio najbolji na Starom kontinentu. Pep Gvardiola je prethodnih godina pokorio Ostrvo, ali mu fali "ušati pehar" sa Sitijem. Španski stručnjak zna kao se osvaja najvažniji trofej u Evropi jer je bio najbolji sa Barselonom. Tim iz Mančestera igra za prvi trofej Lige šampiona u istoriji, a londonski Plavci za drugi. Siti je osvojio nadmoćno titulu u Premijer ligi, dok je Čelsi jedva uspeo da se plasira u evro elitu iz domaćeg prvenstva. Menadžer Čelsija Tomas Tuhel može da računa na kompletan tim, dok Gvardiolu jedino muči povreda nemačkog reprezentativca Ilkaja Gundogana koji je pod znakom pitanja za današnji duel. Ove sezone Siti i Čelsi su odigrali tri utakmice, dve u Premjer ligi i jednu u polufinalu FA kupa. Uspešniji je londonski tim s dva trijumfa, dok su Građani slavili jednom, početkom godine.

BRENTFORD - SVONSI (SUBOTA, 16.00), KEC 1,97

Finale plej-ofa u Čempionšipu na Vembliju je najskluplja utakmica na svetu koja pobedniku donosi 185.000.000 evra. Brentford je u polufinalu izbacio Bornmut, dok je Svonsi bi bolji od Barnslija. Pčele su prošle sezone stale u finalu kada je Fulam posle produžetaka slavio, a danas je nova šansa za četu menadžera Tomas Franka. Tim iz Londona je bio bolje plasiran od velškog tima u ligaškom delu sezone. Svonsi posle dve godine želi da se vrati u Premijer ligu. Biće to obračun dvojice vrsnih strelaca - Ajvana Tonija iz Brentforda, najboljeg strelca Čempionšipa I Andrea Ajua, napadača iz Gane. Brentford je prošle sezone izbacio Svonsi u polufinalu plej-ofa (0:1 i 3:1), a u ovom šampionatu u ligaškom delu najjače druge lige na svetu na oba meča ovih ekipa bilo je 1:1.

KIL - KELN (SUBOTA, 18.00), DVOJKA 2,10

Kil, gradić na severu Nemačke, poznat je po rukometnom klubu, šampionu Evrope, a na Baltiku bi naredne sezone mogli da gledamo i elitni fudbalski šampionat u ovoj zemlji - Bundesligu. U prvom meču u Kelnu, trećeplasirani tim Cvajte je slavio sa 1:0 i na svom stadionu ima velike šanse da ispiše istoriju kluba i grada. Jarčevi su se u ligaškom delu Bundeslige jedva spasili direktne selidbe u niži rang, a sada su na ivici provalije posle poraza u prvih 90 minuta dvomeča za opstanak u najboljem društvu nemačkog fudbala.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA