Senzacionalni povratak na klupu Reala: Kraljevići žele da vrate čoveka koji im je doneo trofej LŠ

Karlo Anćeloti postao je glavni kandidat za preuzimanje sastava iz španske prestonice

  • 0
Carlo Ancelotti, Karlo Ančeloti

Foto: Tanjug/AP

Nakon prilično uspešne sezone u Evertonu, koji je pred sam kraj ispustio priliku da se plasira u neko od evropskih takmičenja, Karlo Anćeloti mogao bi potpuno neočekivano da napusti Karamele, a razlog je više nego senzacionalan.

Naime, prema pisanju Kadene Ser, čuveni stručnjak mogao bi da preuzme rukovođenje Real Madridom, nakon što su Kraljevići ostali bez trenera po odlasku Zinedina Zidana pre nekoliko dana. Evertonov menadžer tako je iskočio u prvi plan za pomalo iznenađujuć povratak u špansku prestonicu, otkriveno je u emisiji "El Larguero".

To bi bio drugi put da Anćeloti preuzima Real Madrid, pošto je prethodno bio na klupi između 2013. i 2015. godine, a u tom periodu osvojio je Ligu šampiona, Kup Kralja, UEFA Superkup i FIFA Svetsko prvenstvo klubova.

Ono što je više nego interesantno jeste da je Karlo Anćeloti ukupno treći Italijan koji se povezuje sa Real Madridom, nakon što je Zinedin Zidan napustio klubu. Prvi koji je dovođen u vezu bio je Masimilijano Alegri koji se vratio Juventus, dok je i dalje aktuelan Antonio Konte koji je otišao iz Intera, ali kojem španski mediji ne daju toliko velike šanse.

Od ostalih kandidata koji su zanimljivi Real Madridu, Kadena Ser navela je aktuelnog stratega PSŽ-a, Maurisija Poketina, potom stratega Kastilje, Raula Gonzalesa i stratega Real Sosijedada B, Ćabija Alonsa.

Inače, Anćeloti se od 2019. godine nalazi u Evertonu koji je ponovo "postavio" na noge i Karamele su sa njim planirale i dalju saradnju. Prethodno je u karijeri vodio Ređijanu, Parmu, Juventus, Milan, Čelsi, PSŽ, Real Madrid, Bajern iz Minhena i Napoli. U dosadašnjem toku karijere osvojio je sedam trofeja i smatra se jednim od najvećih trenera sa Starog kontinenta.

Počinju poslednje pripreme za Evropsko prvenstvo, a u sklopu njih Makedonija danas (18.00) igra protiv Slovenije, koja će propustiti EURO. Kvota na Makedonce je 2,55, na iks 3,10, a na Slovence 2,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Makedonija - Slovenija.

Video: Nikola Peković o momentu kada je bio na probi u Crvenoj zvezdi i dolasku u Beograd

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA