Sve više fudbalera iz Superlige ide u Hrvatsku: Osijek potpisao ovosezonskog štopera Vojvodine

Slavko Bralić pokušaće da sa novim klubom uđe u trku sa Dinamom iz Zagreba za titulu šampiona

  • 7
Slavko Bralić Foto: Marko Jovanović

Treće pojačanje Osijeka za novu sezonu dolazi iz novosadske Vojvodine. Nakon Šime Gržana i Amera Hiroša, ovaj klub je angažovao Slavka Bralića, koji je inače rodom iz Splita u Dalmaciji. Njemu je istekao ugovor sa Lalama, tako da kao slobodan igrač dolazi na hrvatsko primorje.

Ovo će mu biti drugi mandat u Osijeku, gde je već proveo dve godine između 2013. i 2015. Odigrao je ukupno 47 utakmica za ovaj klub nakon čega je otišao u Široki Brijeg, a put ga je vodio preko Nefčija, Larise i Vojvodine natrag na prvobitnu stanicu. Igra na poziciji štopera.

- Srećan sam i zadovoljan što sam nakon šest godina ponovo u Gradskom vrtu, u Osijeku sam proveo lepe trenutke i stekao mnoge prijatelje. Lepe uspomene me vežu i uz Osijek, taj klub nije bio to što je danas i jako sam srećan što je prebrodio teške trenutke kroz koje je prolazio i što je postao klub koji se bori za naslov prvaka Hrvatske. Pratio sam što se događa, bilo mi je jako drago što je sve bolji i sve konkurentniji u HNL-u i mogu samo biti ispunjen ponosom što sam deo takvog Osijeka - rekao je doskorašnji fudbaler Vojvodine na predstavljanju u novom klubu.

Potpisao je ugovor zaključno sa 2024. godinom, a sa Osijekom će pokušati da pripreti Dinamu iz Zagreba, koji je uprkos svemu ipak uspeo da se zadrži na tronu, iako su Modri morali najviše da se pomuče da bi došli do titule. Bralić će u novoj sezoni nositi broj 28.

Video: Voditeljka se zacrvenela zbog Nenada Lalatovića u programu uživo: Trener Vojvodine ispao šmeker

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Breaking news

    1. jun 2021 | 15:54

    Hrvat iz Voše, prešao potpisao za Osjek, klub iz okruženja!!! ;-)

  • Trn

    1. jun 2021 | 15:37

    Vise para ima u Hrvatskoj ligi...

  • DDF

    1. jun 2021 | 16:14

    Osijek i Rijeka su privatni klubovi gde im se ne mesa politika i savez u rad i funkcionisanje kluba...infrastruktura stadiona,vise kvalitetnih utakmica,bolje plate bez kasnjenja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA