≫ 

Vesti sa Marakane: Pešić blizu Zvezde, komplikacije oko Kolarova, Krstović ide na pozajmicu

Crveno-bele čeka buran prelazni rok

  • 28
Aleksandar Pešić Foto: MN Press

Još po okončanju sezone bilo je jasno da će najvažnije vesti za Crvenu zvezdu trenutno biti vezane za transfer pijacu!

A sa iste nam stižu informacije "Sportskog žurnala" da je Aleksandar Pešić trenutno bližu dolasku na Marakanu od Aleksandra Prijovića, pre svega zbog finansijskih zahteva ovog drugog.

Naime, Prijović želi trogodišnji rastuću ugovor koji će mu u posledjoj sezoni doneti čak 1.2 miliona evra, dok je Pešić u međuvremenu obavio razgovor sa čelnicima kluba i u narednim danima se očekuje konačna odluka. Ukoliko kaže DA, crveno-beli će odustati od Prijovića.

"Žurnal" takođe navodi da bi Nikola Krstović mogao da ode na pozajmicu do zime kako bi "uhvatio ritam" koji u Zvezdi očekuju od njegovog dolaska iz Zete.

Krstović je i dalje bonus igrač, Zvezdan Terzić ga je nedavno hvalio, a klub u koji se Crnogorac seli jeste novi superligaš Kolubara iz Lazarevca. Podsetimo, ranije se pominjao i Radnički iz Niša.

Najnovija vest oko Kolarova glasi da je njegov dolazak na Marakanu pod znakom upitnika, jer oporavak od operacije kičme ne teče onako kako su se obe strane nadale.

- Od gotovog posla, međutim, došlo se do nove neizvesnosti, čak i prognoza da od zvučnog pojačanja za šampiona nema ništa - piše "Žurnal."

>>> Bosna i Hercegovina i Crna Gora danas (18.00) će odmeriti snage u prijateljskoj utakmici u Sarajevu, a kvota na keca u Mozzartu je najveća na svetu - 2,05. Iks je 3,10, a dvojka 3,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bosna i Hercegovina - Crna Gora.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Шумадинац

    2. jun 2021 | 09:24

    Страшно је да неко ко се бави спортским сектором мисли да је Пешић појачање, реците да морате да га доведете јер Терзић дугује многим менаџерима, ето вратисмо Срнића јер му је Раја менаџер а сад и овог. Страшно. Ако нема клинац у Србији који је бољи од Пешића онда сви тренери треба да поцепају своје дипломе

  • milance

    2. jun 2021 | 09:25

    Pesic je i u prvom mandatu bio rezerva,a bolje dati prijovicu nesto vise i ovako dolazi dzabe,pa ako mu date 500 hiljada vise ukupno,to je kao obesttecenje za nekog mizernog igraca a dobijamo top igraca! Kolarov nam ne treba pogotovo sto izlazi iz operacije

  • Putin R.S

    2. jun 2021 | 09:38

    Te pare sto planirate da date onom starcu koji je operisao kicmi i dovodjenjem ne kvalitetnih igraca i davati im plate, bolje da dovedete Prijovica za te iste. Onako od Kolarova nema nista jer ipak je to kicma, a on nije mlad igrac sto je veliki rizik da se povrede vrate.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA