≫ 

Novi Zvezdin štoper kapitulirao u Engleskoj, Francuzi slavili i Benzema promašio penal, kiks Nemačke

Nije lošu partiju odigrao Aleksandar Dragović, novi štoper crveno-belih

  • 3
Srbija - Austrija, Aleksandar Dragović Foto: Marko Todorović

Odigrana je serija prijateljskih duela pred početak Evropskog prvenstva, pa je Engleska na svom terenu dočekala Austriju i slavili minimalnim rezultatom 1:0.

Nije lošu partiju odigrao Aleksandar Dragović, novi štoper Crvene zvezde, ali jedan mali pad koncentracije u odbrani bio je dovoljan da "gordi albion" postigne odlučujući pogodak.

Izgubljena lopta na sredini i brza kombinacija između ofanzivaca Engleske primorala je Sabicera da se vrati i izbije loptu na levu stranu, ali na njegovu nesreću, dešavanje je ispratio Bukajo Saka koji je pogodio praznu mrežu i upisao svoj prvenac za nacionalnu selekciju.

Imali su Austrijanci nekoliko prilika da poravnaju rezultat, ali nijednom nisu bili precizni, tako da su iz Midlsbroa otišli pognute glave.

Francuska je odradila dobar posao protiv Velsa i pobedila sa 3:0.

Neko Vilijams je zaradio crveni karton i znatno olakšao protivniku posao posle 26. minuta, a pritom je napravio jedanaesterac koji, povratnik u selekciju, Karim Benzema nije uspeo da pretvori u pogodak.

Ipak, devet minuta kasnije je Kilijan Embape je zatresao mrežu i doveo Francuze u vođstvo, dok je Antoan Grizman odmah po početku drugog poluvremena povisio na 2:0.

Usman Dembele je 11 minuta pre kraja susreta iskoristio odbitak i pogodio na prazan gol, tako da su Francuzi lako odradili posao protiv Velsa.

Nemačka je posle šokantnog poraza od Severne Makedonije odigrala još jednu partiju koja ne obećava previše. "Panceri" su na svom terenu remizirali sa Danskom 1:1, iako su kontrolisali igru većinom susreta.

U 48. minutu je Nojhaus pogodio za vođstvo Nemačke, ali je u 71. minutu Jusuf Polsen iskoristio prelep dubinski pas Kristijana Eriksena i matirao Manuela Nojera za nerešen krajnji rezultat.

Video: Savićević o 6. Zvezdinoj zvezdi: To su pored mene zasluživali i Pančev i Prosinečki

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cile

    3. jun 2021 | 07:15

    Srbi a svi po trčali zbog para da igraju za Austrija, kanadu itd i evo ih u zvezdiiiii glume patriotizam.... Veeeellllikeee Srbeeeee

  • kritičar

    3. jun 2021 | 08:46

    Nemci nisu igrali u Nemačkoj nego u Austriji protiv Danske.Pozdrav za tačne informacije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA