≫ 

Ivica Iliev pred početak prelaznog roka u Humskoj: Biće još lepih iznenađenja za navijače Partizana

- Da je do nas, sve bismo završili odmah, ali igrači koje želimo su kvalitetni i traženi, pa i pod ugovorima, pa moramo malo i da se "mačujemo", ali idemo u dobrom smeru - rekao je Iliev

  • 36
Ivica Iliev Foto: FK Partizan

Angažovanje Siniše Saničanina je samo deo "pazla" Partizana u letnjem prelaznom roku, jer crno-beli intenzivno rade na angažovanju još nekolicine igrača i to nosilaca igre. Kako je Telegraf ranije i najavio, čelnici kluba iz Humske, odnosno sportski sektor koji predvodi Ivica Iliev planiraju da do početka priprema, najkasnije do polaska u Sloveniju, dovedu još bar dva fudbalera, a biće ih još verovatno i u kasnijoj fazi "pijace".

Gledaće se, kaže Iliev, isključivo kvalitet, nosioci igre i na tome se radi već duži vremenski period.

- Naš prvi potez u prelaznom roku, angažovanje Siniše Saničanina, nagoveštava da želimo da budemo na nivou kome pripada Partizan i da tim povodom ne postoji ni najmanja bojazan da naredna sezona neće biti uspešna. Saničanin je jedan od najkvalitetnijih igrača na našim prostorima i nekoliko godina je bio naša želja. Minulih meseci smo pojačali rad kako bismo ga angažovali. Čast nam je što je odabrao naš klub, naš odnos je sve vreme bio pun poštovanja i verujem da je upravo to bilo presudno da potpiše za Partizan - rekao je Ivica Iliev. - Bio je od prvog dana prvi kanditat na mestu štopera, bili smo voljni da mu ponudimo ugovor još pre nekoliko meseci. Ali zbog delikatne situacije u Vojvodini, zbog ponuda, nije bilo logično da se jopš tada to završi. Međutim, na kraju se poklopilo i taj izuzetan odnos tokom pregovora je i prevagnuo da Saničanin dođe kod nas u Partizan - rekao je Ivica Iliev.

Počelo je od odbrane, angažovanjem Saničanina, pa je pitanje šta je sledeće, vezni red ili napad?

- Idemo ka napadu, pa ćemo da vidimo da li ćemo prvo dovesti nekog vezistu ili, pak, napadača. Verujem da ćemo u narednom periodu imati još lepih vesti za naše navijače, jer se radi intenzivno, svakodnevno već duži vremenski period. Da je do nas, sve bismo završili odmah, ali igrači koje želimo su kvalitetni i traženi, pa i pod ugovorima, pa moramo malo i da se "mačujemo". Mnogo je posla pred Partizanom, ali idemo u dobrom smeru.

Očekuje li se pre angažovanja pojačanja "čišćenje" postojećeg kadra?

- Pomalo je nezgodno o tome sada pričati, svi će doći na prozivku, jer je rano za radikalne poteze, pošto u većini zemalja nije ni počeo prelazni rok. Pride, na programu je i Evropsko prvenstvo, koje će sigurno uticati na tržište i pomalo ga razvodnjiti dok traje. Sve će se dešavati kasnije, nego u "normalnim" sezonama, ali pošto mi dugo već radimo na pojačanjima, nadam se da ćemo u narednih deset do 15 dana, realizovati bar jedno ili dva pojačanja.

Navijači pomno prate dešavanja i pitaju se koliko će otprilike Partizan angažovati igrača u letnjem perlaznom roku?

- Ne mogu baš precizno sada da vam kažem, jer prelazni rok je živa stvar, brzo se sve dešava i menja, ali se nadam da ćemo napraviti ovoga leta dobru, dobru dopunu u kadru. Nećemo se toliko obazirati na kvantitet, koliko na kvalitet, jer tražimo nosioce igre - istakao je Ivica Iliev.

Video: Zvezda povela autgolgom Saničanina: Štoper Vojvodine efektno matirao svog golmana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Skorpion

    3. jun 2021 | 21:08

    Prvo je bacao "bombe" a sada je presao na "macevanje", sta je sledece, gadjanje pikado strelicama. Stvarno ste cirkusanti.

  • micko

    3. jun 2021 | 19:28

    Cekaj, Jel nisi ti dao ostavku???

  • UPRAVA NAPOLJE

    3. jun 2021 | 18:39

    UPRAVA NAPOLJE! TAJ KLUB NIJE VASA PRIVATNA PRCIJA!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA