≫ 

Sin čuvenog Johana Krojfa postao trener u Barseloni, staraće se o novim nadama španskog kluba

Đordi Krojf imaće izazovan posao u trećem timu Katalonaca

  • 0
Đordi Krojf Foto: Youtube / Printscreen

Sin legendarnog Johana Krojfa priključio se sportskom sektoru Barselone. Na taj način, potomak slavnog fudbalera dodatno je ojačao Katalonce, koji su prethodno potpisali Serhija Aguera i Erika Garsiju. Đordi će biti zadužen za rukovođenje trećeg tima Barselone, gde će sedeti na klupi.

- Otišao sam odavde pre 25 godina i imao sam dug put. Ovo je kao da se vraćam kući. Osećaj da dobro poznajem okruženje puno će mi pomoći na poslu. Motivacija je ogromna, ovo je vrlo poseban klub za mene, ponosan sam što sam ovde i nameravam da dam sve od sebe - rekao je mladi Krojf.

Kao trener i sportski direktor, Đordi već ima dosta iskustva. Prve korake napravio je na Malti u ekipi Valete, odakle ga je put vodio preko AEK-a iz Larnake, Makabija iz Tel Aviva i nekolicine kineskih klubova i onih iz Ekvadora.

- Ima puno posla da se uradi. Bio sam na mnogo različitih mesta, stekao različita iskustva, sa mnogim problemima se suočavao i sada mi je namera da pomognem klubu i ostvarim uspešnu saradnju sa ljudima koji su već ovde.

Iako je Krojf imao aktuelan ugovor sa Šenženom, kineski klub nije pravio nikakve probleme kada im je ovaj rekao da bi želeo da napusti tim pre vremena.

- Veoma sam zahvalan Šenženu, imali su izuzetan odnos sa mnom. Polako postaju jedan od velikana u kineskoj ligi i razumeli su šta je moj san - zaključio je Krojf.

Video: Savićević prelistava kultne fotografije karijere:Pocepao je igrača Partizana, pokazao svoju sliku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA