U Laciju nema apsolutno niko bolji: Sergej Milinković-Savić proglašen za fudbalera godine!

U izboru navijača, naš as je u poslednjem trenutku preskočio Ćira Imobilea na konačnoj listi

  • 4
Sergej Milinković Savić tetovaže Foto: Profimedia

Ako ćemo da verujemo italijanskoj fudbalskoj javnosti, Sergej Milinković-Savić odigrao je za nijansu slabiju sezonu nego što je to bio slučaj prethodnih godina. Navijači Lacija, pak, ne dele mišljenje sa njima što potvrđuje vest da je srpski fudbaler proglašen za igrača godine u ovom klubu!

Glasovi su se skupljali tokom cele sezone, Ćiro Imobile je držao prednost dosta dugo, a Sergej je uspeo da ga "preskoči" u samoj završnici i da dođe do laskavog priznanja.

Odigrao je ukupno 41 utakmicu za Lacio prethodne sezone, postigao je osam golova, došao do 11 asistencija. I uvek je bio tu kada bi "prigustilo", pronalazio je drugu magiju koja bi odvela nebeskoplave do pobede ili bodova.

Naravno, mediji već uveliko spekulišu o njegovom odlasku iz Lacija, baš kao i nekoliko leta unazad. Doduše, ovoga puta su znatno tiši, pa ostaje da vidimo da li je to znak da će ostati ili pak da će konačno promeniti sredinu.

Video: Gobeljić kleknuo na kolena, Kaća Grujić rekla da: Prosidba uz baklje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA