≫ 

Bomba! Alegri u Vlahoviću vidi startnu "devetku", sjajnog srpskog napadača već preselili u Juventus

Narednih dana sigurno će se znati nešto više

  • 4
Dusan Vlahovic Foto: Tanjug/AP

Ekipa Juventusa je posle sezone za zaborav krenula u restrukturiranje ekipe. Sa klupe je potpuno očekivano otišao Andrea Pirlo i vratio se Maks Alegri, koji želi da osigura poziciju u špicu napada.

Već se pominjalo kako će ugovor Alvara Morate biti otkupljen, a prema navodima Tutosporta, iskusni stručnjak je zajedno sa Pavelom Nedvedom zaključio da je Dušan Vlahović najbolje rešenje da mu priskoči u pomoć, što će reći da je Stara dama krenula u potpunu ofanzivu na dovođenje srpskog fudbalera.

Najbolji mladi igrač Serije A biće na ceni, moraće Juve dobro da odreši kesu, ali na duže staze deluje da bi to moglo da im se isplati. Ukoliko kojim slučajem ne uspeju da privole Vlahovića da dođe i obuče dres Juventusa, druga opcija bio bi Mauro Ikardi.

Nekadašnji kapiten Intera takođe je na korak do odlaska iz PSŽ-a, ali ono što je dodatni teret za njega jeste činjenica da bi mogao da ima potencijalne probleme sa navijačima crno-belih iz Torina, zbog njegove prethodne serije u Nerazurima. Međutim, o svim ovim stvarima se govori trenutno samo u "zapećku", jer se još ne zna hoće li Kristijano Ronaldo uopšte ostati član Juventusa i naredne sezone.

Konačna odluka po ovom pitanju biće doneta odmah po završetku Evropskog prvenstva.

Video: Sjajan gest trenera Partizana: Svoju medalju dao momku iz stručnog štaba

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA