Juventus prodaje Demirala da bi doveo srpskog defanzivca: Alegri krenuo u ofanzivu na Milenkovića!

Najpoznatiji italijanski list kaže da se srpski fudbaler ozbiljno dovodi u vezu sa crno-belima

  • 0
Nikola Milenković Nikola Milenković - 89.038 evra nedeljno - 4.630.000 evra godišnje Foto: Tanjug/AP

Već se ovih dana govorilo o mogućem dolasku Nikole Milenkovića u ekipu Juventusa, a sada su po tom pitanju napravljeni prvi konkretni koraci. Prema pisanju čuvene "Gazete delo Sport", na sastanku u Torinu odlučeno je da se proda Demiral čija je cena oko 40.000.000 evra, kako bi se u redove crno-belih doveo srpski fudbaler.

Interesantno je da još jedan štoper Bjankonera ima ponudu. Reč je o Leu Bonućiju, kojeg traži Totenhem, ali je izvesno da on neće otići iz Italije zbog porodičnih razloga, pošto je prethodno odbijao značajno bolje ponude Pepa Gvardiole.

Novi trener Juventusa, Masimilijano Alegri rešio je da krene u veliku rekonstrukciju ekipe nakon loše sezone crno-belih iz Torina, a na vrh liste prioriteta postavio je upravo Milenkovića, za kojeg bi dao oko 35.000.000 evra i na taj način faktički ostao u plusu od 5.000.000 evra.

Bila bi to sjajna prilika za Nikolu Milenkovića da konačno zaigra u Ligi šampiona. Đenaro Gatuzo je rekao da će ipak porazgovarati sa nekadašnjim fudbalerom Partizana, ali je jasno da će ga teško zaustaviti od prelaska u moćni Juventus, ako se ovaj odluči na takav korak. Tamo bi delovao zajedno sa Matijsom de Lihtom, a sarađivao bi i sa čuvenim Đorđom Kjelinijem.

Mnogo toga u ovom prelaznom roku zavisiće od odlaska ili ostanka Kristijana Ronalda, koji će odluku doneti nakon odigranog Evropskog prvenstva gde je njegov Portugal jedan od glavnih favorita za osvajanje titule.

Video: Sin Dejana Stankovića projektilom doneo Srbiji trofej: I otac bi mu pozavideo na topovskom šutu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA