≫ 

Nemanja Vidić upozorava zvezdaše: Ne možemo više da prodamo igrača, plašim se scenarija OFK Beograda

- U eri transfera od 100 miliona evra, Zvezda konstantinim igranjem u Evropi i uz osvojene četiri titule, ne može da proda igrača ni za 5 miliona evra - podseća legendarni defanzivac

  • 88
Nemanja Vidić Foto: MN Press

Proslavljeni srpski fudbaler Nemanja Vidić izrazio je u velikom intervjuu Kuriru spremnost da se kandiduje za predsednika Fudbalskog saveza Srbije, ali uz ogradu da ne može sam da menja stvari već da mu za to treba pomoć.

Legendarni štoper poručuje i da je ozbiljno zabrinut za sudbinu Crvene zvezde, iako ona niže uspehe i na domaćoj i na međunarodnoj sceni.

- Kao navijač i neko ko je svoju mladost proveo u Crvenoj zvezdi, mnogo mi je drago što klub osvaja titule i igra u Evropi, ali se plašim da nas ti uspesi ne koštaju mnogo jednog dana. Imali smo priliku da vidimo slično u bliskoj prošlosti. Mislim da je krajnje vreme da se proveri odakle novac pojedinim ljudima dok su klubovi i dalje u velikim dugovima, pa ko je kriv i za toliko dugovanje Crvene zvezde - ističe Vidić.

- Svi znamo, Zvezdini navijači isto znaju, ali niko se ne bavi tim slučajem. Svi ćute. Ne mogu da razumem da u našem fudbalu igrači koji nemaju tržišnu vrednost imaju plate od 600.000 evra plus bonuse - pita se Vidić.

Potom je Nemanja dodatno pojasnio šta mu to još smeta na Marakani.

- Crvena zvezda poslednjih godina nema nijednog igrača ispod 21 godine u važnim utakmicama u prvom timu. Prosek godina startnih 11 igrača je, čini mi se, 28. Šta ostaje posle takve politike kluba i trenera koji nemaju razumevanja za mlade igrače? Ja sam bio kapiten Zvezde sa 20 godina, Stanković još mlađi...

Nemanja Vidić, Marko Pantelić Foto: MN Press

- U eri transfera od 100 miliona evra, Zvezda konstantinim igranjem u Ligi šampiona i Ligi Evrope, uz osvojene četiri titule, ne može da proda igrača ni za 5 miliona evra. Zato mislim da će dugovi Zvezde još rasti i sve se plašim scenarija OFK Beograda. Nadam se da grešim - zaključio je Nemanja Vidić.

Video: Dejan Osmanović o rasističkim napadima i paklenim duelima sa Vidićem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovan

    6. jun 2021 | 06:45

    Dugo nešto iskrenije i realnije nije niko izjavio, ako je Nemanja ovo i rekao. Od reči do reči tačno!

  • Strim

    6. jun 2021 | 06:37

    Ne mogu ni da razumem da covek sa Interpolove poternice vodi Zvezdu. I na to svi cute moj Vidara

  • Malo

    6. jun 2021 | 07:08

    Dirnuo je u osinje gnezdo,očekujte hajku na Vidića. Po istom sistemu se radi i u Partizanu,"napumpaju" se plate igračima pa se onda dele sa upravom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA