≫ 

Čak 27 golova gostiju na 3 meča: Borjan sa klupe gledao silnu Kanadu, zbog Zvezde ne ide na Gold kup

Gosti pokazali svu moću u CONCACAF kvalifikacijama za Mundijal

  • 6
Finale kupa Srbije, Derbi Foto: Nikola Tomić

S obzirom na to da je iza sebe imao napornu sezonu koja se na neki način odužila, kao i da nije bilo potrebe da brani, kapiten Crvene zvezde Milan Borjan sedeo je na klupi reprezentacije Kanade na meču protiv Arube.

Meču u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo koji je Kanada ubedljivo dobila u gostima rezultatom 7:0 i tako kompletirala neverovatnu noć što se tiče gostujućih selekcija, jer je Salvador identičnim rezultatom dobio Devičanska ostrva, dok je Panama sa 13:0 pregazila Angvilu.

Kanada je prva u svojoj grupi sa devet bodova iz tri meča, koliko ima i Surinam, uz samo jedan primljen gol. Upravo protiv Surinama će igrati za tri dana i očekuje se da na tom meču Borjan bude među stativama.

A posle toga pravac odmor i na pripreme sa Zvezdom, jer, prema saznanjima "Sportskog žurnala", iskusni čuvar mreže neće nastupati na Gold kupu sa Kanadom zbog obaveza crveno-belih u kvalifikacijama za LIgu šampiona.

Borjan je preko potreban Zvezdi, a moglo bi da se desi da propusti i prvi meč treće runde što bi bio luksuz za srpskog šampiona kom je prioritet ulazak u grupnu fazu nekog evropskog takmičenja.

>>> Hrvati će večeras (20.45) imati najozbiljniji test pred Evropsko prvenstvo, pošto gostuju Belgiji. Kvota na pobedu domaćina je 1,98, iks je 3,50, dvojka 3,80, a GG3+ 2,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Belgija - Hrvatska.

Video: Borjan pozdravlja igrače Partizana nakon primljenih medalja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ANTIROM

    6. jun 2021 | 08:01

    BORJAN JE SLEDECA ZVEZDINA ZVEZDA

  • hahahha

    6. jun 2021 | 10:51

    Imao napornu sezonu u namjetenom prevnstvu haha hahahhaha hahah vjerujte i moja baba bi bila na golu kad niko ne smiue dati gol , pa cak ako i da zna se da ne smije vaziti..pitajte igrace Javora..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA