Iznenađenje! Ni Natho, ni Asano, ovaj čovek je proglašen za najboljeg igrača Partizana

Vujačić je dobio najviše glasova navijača

  • 4
igor vujačić Foto: MN Press

Partizan je sezonu završio kako je završio, bez trofeja, ali je bilo i te kako interesantnih igara pojedinaca u ekipi sa kojom je sezonu krenuo Savo Milošević, a preuzeo potom Aleksandar Stanojević.

Prethodnih dana navijači crno-belih su mogli da daju glas igraču koji je ostavio najjači utisak na njih, a, interesantno, najviše glasova dobio je crnogorski reprezentativac Igor Vujačić.

Iznaneđanje ili ne, je pitanje koje se postavlja, posebno što je ove sezone Partizan imao nekoliko jakih aduta u svom kadru, od Sadika, Sume, pa Asana i Natha, ali su svi oni zbog određenih situacija gubili pažnju navijača.

Sadik je otišao zimus, Asano je kod nekih izgubio kredit "begom" iz kluba, Suma neigranjem, pa je kod navijača u finišu glasanja ostala samo dilema: Natho ili Vujačić. Na kraju, Crnogorac je trijumfovao sa nešto manje od 200 glasova više od Izraelca koji je bio viđen kao najbolji igrač sezone.

Podsetimo da je Vujačić tek kod Stanojevića dobio pravu šansu, kod Save je bio višak, i na kraju je uspeo da se nametne kao jedna od najznačajnijih igrača u ekipi.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by FK PARTIZAN (@partizanbelgrade)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • D. M.

    7. jun 2021 | 14:43

    Najbolji igrač.!!! Da je sreće pa "igrači" kao što je ovaj i još po neki, npr Šćekić, Ostojić, Urošević, Miljković, itd.ne bi mogli da kroče na teren, a ne da igraju za Partizan. Kada se setim koji i kakvi majstori su nosili te crno-bele boje, a kada sada pogledam sastav tuga me obuzme.

  • S

    7. jun 2021 | 14:10

    Vujačić ima najviše, ali u trenutku preseka je imao Natho

  • RSK

    7. jun 2021 | 14:35

    Nisam siguran da je to tačno. Mislim da su navijači izmanipulisani. Najbolji su Jojic, Miljković itd.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA