Savo Milošević na meti Olimpije, protivkandidat mu bivši trener Zvezde

Štaviše, Stojanović u ovom trenutku ima više šansi da sedne na klupu Zmajeva

  • 0
Savo Milošević Foto: MN Press

Samo nedelju dana pre početka priprema za novu sezonu, čelnici slovenačke Olimpije odlučili su da smene trenera Gorana Stankovića!

Međutim, ono što je svakako najzanimljivije jesu kandidati koji bi mogli da ga zamene i među kojima s eizdvajaju dva imena: Savo Milošević, bivši trener Partizana, i Slaviša Stojanović - nekadašnji strateg Crvene zvezde.

Slovenački mediji ističu da je kandidat i Dušan Kosić, te da se njemu i Stojanoviću daje više šansi za posao nego samom Miloševiću.

- Goran je tokom zimske pauze podigao ekipu na viši nivo, osvojili smo Kup što je i bio cilj, ali sam odlučio da novi sezonu krenem sa novim trenerom - rekao je vlasnik kluba Milan Mandarić.

Olimpija je sezonu završila na trećem mestu, sa četiri boda manje od šampiona Mure i vicešampiona Maribora, i ovog leta će igrati kvalifikacije za Ligu Konferencija.

U svom sastavu imaju Đorđa Ivanovića i Radivoja Bosića, dok je na proleće zeleni dres nosio i nekadašnji kapiten Crvene zvezde Vujadin Savić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA