≫ 

Srbija preživela još jedan fantomski gol, na istom mestu gde je Ronaldo "pogodio" u kvalifikacijama

Interesantna scena u završnici poluvremena prijateljskog duela mlade reprezentacije Srbije i olimpijske selekcije Brazila

  • 1

Mlada reprezentacija Srbije i olimpijska selekcija Brazila, koja se priprema za Igre u Tokiju, odmerili su snage na našem najvećem stadionu, a gosti, mora se priznati, igraju bolje, brže, dopadljivije i efikasnije. Doduše, ni Orlići ne zaostaju previše.

Posle prvog dela igre rezultat je 1:0 u korist gostiju, a lako je moglo biti i 2:0 da je šut Pedra bio za koji centimetar precizniji - mada je utisak da je napadač Južnoamerikanaca postigao gol u toj situaciji.

Naime, loptu koju je uspeo da zahvati na dva-tri metra od gola, od prečke se odbila o zemlju, čini se i celim obimom iza gol-linije, međutim, niti se glavni arbitar Miloš Đorđić oglašavao, niti njegov pomoćnik, pa je Srbija "preživela" još jedangol, kao onomad seniori sa Portugalijom kada Ronaldu na istoj strani nije priznat "čist" pogodak.

Video: Volejčina Brazilca probušila mrežu: Reprezentacija Srbije primila golčinu na Marakani za TV špice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA