Argentina u 94. ostala bez pobede, majstorija golmana sprečila već viđen Mesijev gol iz slobodnjaka

Brazil slavio u Paragvaju sa 2:0, Urugvaj i Čile izseli samo po bod

  • 0

Fudbalska reprezentacija Argentine najveći je gubitnih 6. kola južnoameričkih kvalifikacija za odlazak na Svetsko prvenstvo u Katar!

Iako su već u 8. minutu vodili 2:0 na gostovanju Kolumbiji, Gaučosi se kući vraćaju samo sa jednim bodom u džepu. Golove Romera i Paredesa sa starta meča, u drugom poluvremenu anulirali su Mjurijel i Borha.

Gol ovog drugog posebno je bio bolan, jer je pao u 94. minutu i Argentina nije imala vremena ni da pokuša da se vrati u meč.Ne asumnje da će žaliti i za onim slobodnjakom Lea Mesija u 57. minutu, kada je Ospina izvukao loptu ispod prečke.

Brazil je, s druge strane, nastavio da dominira kvalifikacijama i sada imaju maksimalnih šest pobeda. Ovu poslednju izvijevali su protiv Paragvaja u gostima - 2:0!

Strelci za lidera grupe bili su Nejmar u 4. minutu i Paketa u nadoknadi vremena, dok na meču Venecuela - Urugvaj nije bilo golova. Remi je viđen i u Santjagu gde je Čile igralo 1:1 sa Bolivijom.

Brazil je prvi sa 18 bodova i već je viđen na Mudnijalu, iako do kraja ima još dosta da se igra. Argentina je druga sa 12, Ekvador ima devet bodova, Urugvaj i Kolumbija po osam.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA