≫ 

Plavšić kompletirao "izdaju" uprkos pretnji smrću, potpisao za "ljutog rivala" u bilblioteci

Bivši fudbaler Zvezde uzburkao češki fudbal prelaskom iz Sparte u tabor šampiona i najvećeg rivala Slavije

  • 2
Srđan Plavšić SK Slavia Prag Foto: SK Slavia Prague/Petr Koncal

Transfer bura u Češkoj u čijem je centru bio srpski fudbaler Srđan Plavšić napokon je završena, i to potpisom omalenog veznog igrača za šampiona Slaviju. Ovaj transfer koji je najavljivan nedeljama izazvao je prave tektonske potrese u Pragu, posebno među navijačima Sparte, koji su išli dotle da su pretili smrću Plavšiću zbog "izdaje", kada je u medijima "procurila" informacija o mogućem transferu u Slaviju.

Iako je Plavšić u jednom momentu demantovao da postoji dogovor sa Slavijom, transfer je ipak realizovan, a Slavija je u toku dana potvrdila potpis saradnje sa srpskim fudbalerom.

Neobično za fudbalske prilike, poptis ugovora obavljen je u biblioteci.

Valja ovde podsetiti na reči Plavšića u jeku velike bure koja se digla zbog priča oko prelaska u tabor večitog rivala, tada je umirio navijače Sparte da neće preći u Slaviju...

- Pozdrav za navijače! Hoću da vam kažem da nisam potpisao ugovor sa Slavijom, niti sam pregovarao o bilo kakvim ponudama sa njima. Trenutno pregovaram sa Spartom oko mogućeg produžetka saradnje. Hvala vam na podršci - napisao je Plavšić na Instagramu.

Plavšić je član Sparte od leta 2017. godine kada je za 1.3 miliona prešao iz Crvene zvezde. Za crveno-bele je igrao dve godine i osvojio je jednu titulu. Takođe, imao i osvojen Kup sa Spartom.

Video: Plavšić tužan i sam u Pragu čekao Badnje veče, a onda je video sestru s badnjakom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Esmeralda

    10. jun 2021 | 12:29

    Mozes samo da volis jedan klub i da ne prelazis u redove njegovog ljutog rivala. Ostalo je sve normalno. Zivis zivotom legionara

  • Jović

    10. jun 2021 | 21:49

    Bolje da si došao kod kuće. Poz sa Severa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA