≫ 

Radnički ima novog trenera: Iskusni stručnjak stigao u Kragujevac

Novi šef struke Radničkog danas će izvršiti prvu prozivku igračkog kadra i tako ozvaničiti početak priprema za predstojeću sezonu.

  • 1
bojan leontijević Foto: MN Press

Vladimir Radenković novi je trener fudbalera Radničkog iz Kragujevca, saopštio je klub.

Radenković je više od jedne decenije trenerski posao učio u brojnim domaćim i inostranim klubovima, a posao u superligašu Radničkom predstavljaće prvi samostalni trenerski angažman u karijeri.

- Mislim da je nakon toliko godina staža na nivou asistenta, konačno došao pravi trenutak da se okušam u samostalnom radu. Moram reći da je do saradnje došlo nekako spontano, nakon što su mi ljudi iz kluba predočili svoju viziju da od Radničkog 1923 naprave jedan moderan klub sa prepoznatljivim stilom igre, koji će napraviti iskorak u srpskom fudbalu.

- Naša zajednička želja je da Radnički 1923 u narednom periodu igra jedan moderan, totalni fudbal, sa puno rizika i na gol više, u kome će publika na “Čika Dači” moći da uživa - rekao je Radenković posle promocije.

Nastojaćemo da afirmišemo što je moguće veći broj mladih igrača, pre svega iz Kragujevca, ali i iz drugih sredina, istakao je Radenković.

- Nadam se da ćemo predanim radom tokom predstojećeg pripremnog perioda i uz par kvalitetnih pojačanja uspeti da stvorimo jednu veoma respektabilnu ekipu, koja će igrati značajnu ulogu u superligaškoj konkurenciji", poručio je on.

Njegov stručni štab činiće Goran Isidorović, Srđan Zirojević i Vujadin Radenković.

Video: Lepa Jelena Cvetković je svirala penal: A obratite pažnju šta se čuje u pozadini nakon toga!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA