≫ 

Savićević otkrio zašto je pocepao Brnovićevu sliku: "Znaju šta sam uradio za njega, njemu na obraz"

Legendarni Dejo očekuje ubedljivu pobedu na izborima u FSCG

  • 12

Čitav region je ostao šokiran kada je pre nekoliko nedelja Dejan Savićević u ekskluzivnom intervjuu za Telegraf pocepao fotografiju iz igračkih dana sa Brankom Brnovićem, uz opasku: "ovoga nećemo pokazivati".

Nekadašnji saigrači iz Budućnosti i bliski prijatelji očigledno nisu više u dobrim odnosima, a Savićević je ovog četvrtka otkrio i šta konkretno zamera bivšem fudbaleru Partizana.

Dejo je optužio Brnovića da je stao na stranu njegovih protivnika na predstojećim izborima za predsednika Fudbalskog saveza Crne Gore.

- Mislim da je Branko Brnović poslednji čovek u crnogorskom fudbalu koji bi trebalo da se sastaje sa mojim oponentima, jer svi znaju šta sam ja uradio za njega i koliko sam bio uz njega. Njemu na obraz - rekao je Savićević.

Podsetimo, Dejan Savićević će posle 20 godina na čelu Fudbalskog saveza Crne Gore prvi put imati protivkandidata na izborima. Fudbalski sudija Jovan Kaluđerović sa Cetinja će 30. juna na izbornoj skupštitni FSCG pokušati da smeni najvećeg fudbalera u istoriji Crne Gore.

Poslednjih dana se u Crnoj Gori lobira i pregovara na sve strane, ali Savićević tvrdi da i dalje ima većinsku podršku.

- Očekujem ubedljivu pobedu. Imam podršku skoro dve trećine delegata. Jovan Kaluđerović je jak kandidat, čim je dobio podršku 12 delegata - rekao je Savićević.

Video: Vojska spremala hapšenje Savićevića jer je potpisao za Zvezdu, a ne za Partizan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • djetic

    10. jun 2021 | 19:01

    dje je tebe obraz kad si prizno kosovo

  • Peko

    10. jun 2021 | 21:08

    A đe je tvoj obraz nesoju ?! Od velikog Srbina postade veliki Milovac.

  • Hogar

    10. jun 2021 | 18:57

    Ovo je jedan običan nevaspitan neotesanko, fudbalske majstorije su jedno, ali ljudskost je drugo. Brna je za njega ljudska veličina. Gde su velika fudbalska imena iz Crne Gore u FSCG. Pa njemu je brat Brana Mićunovića predsednik Takmičarske komisije, ej bre...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA