Svi ga sele iz Zvezde, on poručuje: Želim Dinamo u plej-ofu Lige šampiona!

Krstović ne namerava da ide na pozajmicu

  • 4
Nikola Krstović Foto: Marko Jovanović

Kao što se danima unazad licencira oko mogućih pojačanja u napadu Crvene zvezde, tako se pominje i da bi mladi Nikola Krstović mogao privremeno da napusti Marakanu ovog leta!

Tačnije - da ode na pozajmicu, a dva kluba u koje se Krstović selio jesu Radnički iz Niša i novopečeni superligaš Kolubara iz Lazarevca.

- Ništa ne znam o odlasku. Ni sa kim se nisam čuo, niti me je ko kontaktirao. Želim u Zvezdi da nastavim gde sam stao i da se na pripremama nametnem timu za sledeću sezonu. Nijedan drugi klub me ne zanima. Ništa ne bi promenila ni inostrana ponuda. Želim da ostanem na Marakani - rekao je Krstović za "Sportski žurnal."

Upitan koga bi voleo da vidi za rivala Zvezde u plej-ofu Lige šampiona, ako do tamo dođu, Krstović je rekao:

- Voleo bih da nam žreb za rivala dodeli Dinamo iz Zagreba. Da pokažemo i da se svi opet uvere koliko smo kvalitetna ekipa - nema dilemu napadač Zvezde koji će i sledeće sezone važiti za bonus igrača.

>>> Drugi dan na Evropskom prvenstvu otavraju Vels i Švajcarska u 15.00. Velšani su 2016. bili jedno od najprijatnijih iznenađenja EURO, ali je pitanje da li mogu da ponove takve predstave. Kvota na Vels je 3,50, iks je 2,90, a dvojka 2,35. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Vels - Švajcarska.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ej...

    12. jun 2021 | 09:15

    ..mali ne seri...pojele bi nas ujke za pola sata...obrukali bi ste nas zanavek

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA