≫ 

Leće priprema tužbu protiv Zvezde zbog Falka?

Filipe Falko dovodi srpski klub u problem

  • 13
Filipo Falko

Foto: Screenshot/Arena Sport

Predsednik Lećea Saverio Damijani najavio je tužbu protiv Crvene zvezde, jer, kako kaže, Beograđani nisu ispoštovali dogovore oko transfera Filipa Falka.

Italijanski fudbaler Filipo Falko je stigao u Zvezdu na zimu 2021. godine kao veliko pojačanje, ali s inicijalnim planom da prvih šest meseci provede adaptirajući se na fudbal i život u Srbiji, kako bi što spremniji dočekao novu sezonu i bio jedan od nosilaca igre.

Leće i Zvezda su napravili dogovor prema kom će klubu iz Italije pripasti 1.500.000 evra, ali ova cifra bi trebala biti isplaćena u dve rate po 750.000 evra. Međutim, predsednik Lećea kaže da Zvezda još uvek nije isplatila tu cifru.

- Crvena zvezda nije ispoštovala naš dogovor transfera, zbog čega ćemo ići pred UEFA - rekao je predsednik Lećea Saverio Damijani.

Filipe Falko je odigrao 10 utakmica za klub s Marakane i postigao je četiri gola.

Podsetimo, Crvenu zvezdu je već napustio Nemanja Milunović kome je istekao ugovor, a on zbog dugovanja koje klub ima prema njemu nije hteo da potpiše novi, dok je od pojačanja pristigao Aleksandar Dragović iz Leverkuzena.

>>> Skandinavski derbi u prvom kolu EURO 2020 - Danska i Finska sastaju se od 18.00 u Kopenhagenu. Em što igraju kod kuće, em što su Danci kvalitetniji, pa je kvota na njih 1,55, dok je iks 3,80, a dvojka na Fince čak 7,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Danska - Finska.

Video: Falkova serija golova se nastavlja: Ivanić mu sjajno asistirao, a Italijan doneo vođstvo Zvezdi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ne dirajte najpostenije

    12. jun 2021 | 13:23

    Nemojte tako , zar da neko tuzi najpostenije ne svijetu..ma dajte..zar oni da se bave mutnim poslovima...ne dirajte ponos srbije svjetske rekordere i buduce 10 togodisnje sampiopne sa gol razlikom 1897 - 13..auu kako ste vi iz italije bezobrazni , ne postujete najbolje ikada koje je svijet vidio i iznad svega najpostenije..ccccccccc koji ste vi narod ..nepostenjacine

  • Grobari

    12. jun 2021 | 15:01

    NJIHOVA OSNOVA JE ZASNOVANA NA PREVARAMA, BRUKANJE VELIKO!!!

  • Grobari

    12. jun 2021 | 14:55

    ZA RUKOVODSTVO ZVEZDE, NISTA CUDNO!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA