≫ 

Pogled kao iz bajke, pun bazen zgodnih plavuša: U ovom hotelu igrači Zvezde borave na pripremama

Crveno-beli će boraviti u Štegersbahu

  • 11
Balance Resort Stegersbach Foto: MN Press, Instagram/falkensteiner.stegersbach

Činjenica da kvalifikacije za Ligu šampiona počinju od 2. kola donela je fudbalerima Crvene zvezde nekoliko dana viška na godišnjem odmoru, dok se 22. i 23. juna očekuje prozivka i zvaničan početak nove sezone!

Crveno-beli se potom 24. juna sele u Austriju, u maleni Štegersbah, gde će ostati do 9. jula i za to vreme će odigrati četiri prijateljske utakmice.

Provere sa Austrijom iz Beča i CSKA iz Moskve su u međuvremenu otkazane, a na megdan srpskom šampionu izaći će GAK iz Graca, Aris, rumunski Arđeš i Šturm kao generalka pred put za Beograd.

Inače, Zvezda će prema saznanjima Telegrafa odsesti u hotelu "Falkenštajner", hotelu sa pet zvezdica gde dve noći koštaju oko 700 evra.

Onom što je karakteristično za ovaj hotel jeste neverovatan pogled koji se prostire sa brda na kom se hotel nalazi. Svaka soba ima tablete putem kojih mogu da se zakažu spa tretmani, termini za gol ili sobna posluga.

Hotel ima šest spratova i gleda na baštu i otvorene bazene u kojima, sudeći po fotografijama iz hotela, često borave atraktivne devojke.

>>> Belgiju mnogi smatraju favoritom za osvajanje EURO 2020, a koliko je to realno možda vidimo već večeras (21.00) kada igraju sa Rusijom u Sankt Peterburgu. Kvota na Belgiju je 1,80, na Rusiju 4,70, a na iks 3,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Belgija - Rusija.

Inače, Zvezdi će tokom priprema na raspolaganju biti teren petoligaša na kom će trenirati i odigrati neke prijateljske utakmice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA