≫ 

Ostrvski humor u punom sjaju: Avion sa taktičkim smernicama iznenadio Engleze pred meč sa Hrvatima

Šaljivdžija iz aviona nasmejao je izabranike Gereta Sautgejta

  • 0
avion na treningu Engleza foto: twitter/emma_saund

Reprezentacije Engleske i Hrvatske odigraće u nedelju od 15 sati derbi Grupe D na Evropskom prvenstvu, biće to prvi meč za obe selekcije na Euru, a koliko ovaj duel privlači pažnju kod engleskih navijača, svedoči i nesvakidašnji prizor sa poslednjeg treninga Sautgejtovog tima u suboru.

Naime, ono najzanimljivije sa treninga nije se desilo na terenu, već stotine metara iznad, gde je avion preletao trening kompleks Engleza i poslao genijalnu poruku za igrače i stručni štab. Baš u momentu kada su se igrači pojavili na terenu i okupili oko Sautgejta, letelica sa okačenom porukom je bila primećena...

- Većinu golova Hrvatska prima sa leve strane - pisalo je na poruci koju je neki očito dobronamerni navijač Engleske odlučio da uputi igračima svoje reprezentacije.

Igrači su primetili avion, ali nije izgledalo kao da mu pridaju previše pažnje iako se čulo kako se nekolicina nasmejala na zanimljiv manevar njihovog navijača.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA