≫ 

Prve reči Eriksena posle teške traume i borbe za život, sjajne vesti stižu iz Danske

Najgore je iza najboljeg igrača Danaca

  • 3
Euro 2020, fudbal, fudbalska reprezentacija, Danska - Finska, Christian Eriksen, Kristijan Eriksen Foto: Tanjug/AP

Danski fudbaler Kristijan Eriksen je dobro, oseća se bolje, svetsan je, priča i pozdravlja svoje saigrače, prijatelje i kolege fudbalere, kao i fudbalski svet, samo dan nakon što je doživeo i preživeo stravičan momenat tokom meča sa Finskom u takmici na Euru.

Strašna scena je uznemirila fudbalski svet, Eriksen je bio na ivici života i smrti, ali se izborio, a dan kasnije stiže i najnovija poruka FS Danske koji se oglasio nakon što je sa fudbalerom obavljen razgovor.

- Ovog jutra smo pričali sa Kristijanom Eriksenom koji je poslao svoje pozdrave saigračima. Njegovo stanje je stabilno i ostaje u bolnici na daljim ispitivanjima. Tim i stručni štab nacionalnog tima su dobili kriznu pomoć i nastaviće da budu tu jedni za druge nakon onoga što se desilo juče. Hteli bismo svima da zahvalimo na toplim pozdravima Kristijanu Eriksenu od navijača, igrača, kraljevske porodice, Danske, Engleske... - navodi se u saopštenju Fudbalskog saveza Danske.

Sjajan fudbal nas čeka danas od 15.00 na Vembliju - u prvom kolu EP sastaju se Engleska i Hrvatska, prvi favorit protiv favorita iz senke i vicešampiona sveta. Kvota na Engleze je 1,80, na iks 3,45, a na dvojku 4,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Engleska - Hrvatska.

Makedonija od 18.00 u Bukureštu igra istorijski meč, prvi na velikim takmičenjima ikada! Rival je Asutrija, koja je i favorit - kvota na Austriju je 1,77, na iks 3,50, a na Makedonce 5,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Austrija - Makedonija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ...

    13. jun 2021 | 12:30

    Svaka čast saigračima, a ne ko ovi nasi manekeni.

  • Igor

    13. jun 2021 | 13:08

    Svaka čast igračima Danske. Svi za jednog jedan za sve!

  • Miki

    13. jun 2021 | 13:41

    Ok, hoće li izdati neko saopštenje o čemu se tu zapravo radilo?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA