≫ 

Partizan "blindirao" svog najvećeg bisera: Joviću novi četvorogodišnji ugovor

Mladi vezista nagrađen od kluba za izuzetan napredak prethodnih nekoliko meseci

  • 7
Nemanja Jović, Fk Partizan Foto: Privatna arhiva

Zbog činjenice da je trenutno najtraženiji fudbaler Partizana, iako je klub jasno svima zainteresovanima stavio dao jasnu napomenu da ovoga leta nije na prodaju, crno-beli su odlučili da dodatno "osiguraju" Nemanju Jovića i produže mu postojeći ugovor,

Mladi fudbaler je parafirao novu saradnju na četiri godine, odnosno do leta 2025, što je znak da u Humskoj od njega u budućnosti mnogo očekuju i na igračkom i na finansijskom planu.

Čelnike Partizana je na ovakav potez dodatno inspirisao nedavni poziv Joviću u A reprezentaciju Srbije, gde mu je selektor Dragan Stojković ukazao veliko poverenje na prijateljskim mečevima sa Jamajkom i Japanom.

Nemanja Jović, Fk Partizan Foto: Privatna arhiva

Pre toga, mladi fudbaler je postao i standardni član mlade reprezentacije naše zemlje i to sve zahvaljujući velikom napretku i kontinuitetu igara u Partizanu, zahvaljujući treneru Aleksandru Stanojeviću, koji ga je zimus priključio pripremama prvog tima, a potom promovisao u startera tokom celog proleća.

Nedavno je Partizan odbio i nekoliko ponuda za Jovića, od kojih je ona koju je poslala španska Valensija bila izuzetno primamljiva. Ipak, u Hmskoj su jasni u stavu, iako im nije lako posle neplaniranog odlaska Takume Asana i izgubljenih miliona, da zadrže vezistu i u narednom periodu i "izguraju" ga onako kako su to činili sa Stahinjom Pavlovićem ili Filipom Stevanovićem.

Otuda i novi četvorogodišnji ugovor, koji će i klubu i igraču doneti sigurnost stabilnost u periodu koji dolazi.

Jović je do sada odigrao 22 meča za Partizan u prvenstvu i Kupu Srbije, postigao je pet golova i dva puta asistirao, a njegova tržišta vrednost je, prema specijalizovanom sajtu "transfermarket", za šest meseci porasla sa 300.000 na 3.500.000 evra.

Kako se može čuti iz izvora bliskih klubu iz Humske, kada dođe vreme za prodaju Partizan neće ni razgovarati za zainteresovanim klubovima ispod ponude od 8.000.000 evra.

Video: Prvi gol Nemanje Jovića za Partizan

Najveći derbi prvog kola EP biće odigran večeras (21.00) u Minhenu. Svetski šampioni i po kvalitetu najjača selekcija na EURO Francuska igra protiv Nemačke, koja je uvek među favoritima i igra na domaćem terenu. Kvota na Francuze je 2,85, na Nemce 2,90, na iks 3,00, a na GG3+ 2,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Francuska - Nemačka.

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran

    15. jun 2021 | 12:27

    Samo maska za navijače. Za pola godine za 3 miliona ćao i nikad više

  • PFK

    15. jun 2021 | 12:41

    Vazura blindirao jos jedan stan u njujorku!😂

  • nino

    15. jun 2021 | 14:46

    Na kraju ce im oprostiti dug ili ce pobeci kao jaguar.Nivo bunkerasa nula

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA