≫ 

Partizan saznao potencijalne rivale u Konferens Ligi: Skandinavska mina jedina pretnja Beograđanima

Crno-beli će prvi meč odigrati 22. jula

  • 17
FK Partizan - Vojvodine Foto: MN Press

Fudbaleri Partizana ne bi trebalo da imaju nikakav poseban problem da se plasiraju u treće kvalifikaciono kolo za novo UEFA takmičenje, Konferens ligu.

Crno-beli su u utorak, dan pred žreb u Nionu, saznali imena portencijalnih rivala posle filtriranja spiskova, te je sada jasnije da ih na startu takmičenja čekaju rivali skormnog kvaliteta i isto takvog renomea.

Jedina potencijalna "mina" mogao bi da bude švedski Elfsborg, koji se nalazi u "šeširu" nepovlašćenih timova iz kojih će biti izvučen rival ekipe Aleksandra Stanojevića.

Sve ostalo ne bi trebalo da bude problem, jer su potencijalni rivali slovačka Dunajska Streda, te pobednici susreta estonske Levadije i Sent Džozefa s Gibraltara, finskog Inter Turkua i mađarske Puškaš Akademije, te Dinamo Batumi iz Gruzije – Tre Pene iz San Marina.

"Parni valjak" se nalazi u trećoj grupi povlašćenih timova gde su još beloruski Bate Borisov, pa onda pobednici mečeva Dandalk (Republika Irska) – Njutaun (Vels), RFS iz Letonije – Klaksvik iz Farskih Ostrva, te moldavskog Milsamija i Sarajeva.

Prvi mečevi drugog kola kvalifikacija za treće po kvalitetu evropsko klupsko takmičenje igraće se 22. jula, dok su revanši 29. juna.

Video: Sjajan gest trenera Partizana: Svoju medalju dao momku iz stručnog štaba

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA