Mozzart daje najveće kvote na svetu: Italija 1,77, Turska 2,75, Rusija 1,78!

Nigde nećete moći da nađete veće

  • 0
Euro 2020, fudbal, fudbalska reprezentacija, Turska - Italija

Foto: Tanjug/AP

Evropsko prvenstvo je u žiži javnosti, pa i bukmejkera Mozzarta.

Za danas su spremne pojačane kvote na sva tri meča smotre najboljih selekcija Starog kontinenta, koje će u svakom trenutku imati najveći koeficijent na planeti. Proverite, stvarno je tako.

ITALIJA - ŠVAJCARSKA (SREDA, 21.00), KEC 1,77

Derbi Grupe A u drugom kolu Evropskog prvenstva igra se na Olimpijskom stadionu u Rimu. Italija dočekuje Švajcarsku, iza koje je kiks. Azuri su započeli kampanju na turniru udobnom pobedom nad Turskom od 3:0, u kojoj su pokazali raskoš napadačkog arsenala. Očekuje se da napadač Lacija Čiro Imobile predvodi navalu domaćina, kojeg izvesno očekuje teži posao protiv Sajdžija. Švajcarska nije uspela da svoju dominaciju protiv Velsa pretvori u pobedu, pa je samo remizirala 1:1 sa Zmajevima. Italija i Švajcarska odigrale su nerešeno 1:1 na svom prethodnom sastanku pre 11 godina, a interesantno X je viđen na četiri od pet prethodnih dvoboja.

Mozzart za svaki gol na Evropskom prvenstvu donira 10.000 dinara u humanitarne svrhe.

Navijaj za golove.

TURSKA - VELS (SREDA, 18.00), KEC 2,75

Olimpijski stadion u Bakuu biće domaćin duela Turske i Velsa. Zvezde polumeseca imaju za cilj da se vrate na pravi put posle poraza od Italije na otvaranju. Poražene su 3:0 od Azura i spuštene su na zemlju, ali meč protiv Velsa za Hakana Čalhanoglua i društvo će biti sve samo ne šetnja parkom. Vels je, s druge strane, uspeo da otkine bod Švajcarskoj. Zmajevi su odlučni da navijačima daju još jedan razlog za slavlje, a pošto je na videlo izašao sav defanzivni nedostatak Turske, Geret Bejl i drugovi videće svoju šansu. U poslednjem susretu ovih timova, Turska je trijumfovala sa čak 6:4 pre skoro 24 godine, a četiri pogotka postigao je legendarni Hakan Šukur.

Tokom Evropskog prvenstva osvoji 100.000 dinara svakog dana za tiket s najvećom kvotom i jednom promašenim parom.

Naplati najveći promašaj.

FINSKA - RUSIJA (SREDA, 15.00), DVOJKA 1,78

Finska će nastojati da nadogradi teško izvojevanu pobedu nad Danskom od 1:0, kada danas u drugoj utakmici Grupe B izađe na megdan Rusiji u Sankt Peterburgu. Sastav Markua Kanerve imale su veliku dozu sreće na otvaranju, iskoristivši jedini šut u okvir gola za pretvaranje u pogodak i velika tri boda. Finska će se verovatno još jednom osloniti na svoju čvrstu odbranu, ali sprečavanje jednog od domaćina turnira da postigne gol u Gasprom Areni je težak izazov. Rusi imaju za cilj da se iskupe za visok poraz od Belgije sa 3:0 i neće imati veće šanse od ove da se vrate na stazu.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA