≫ 

Bivši fudbaler Partizana nakon žreba za LŠ: "Znao sam da ćemo se ukrstiti sa Zvezdom"

Kairat je ostao u lošem sećanju Crvenoj zvezdi

  • 2
Nebojsa Kosovic, Milan Borjan

Foto: MN Press

Prvotimac kazahstanskog Kairata Nebojša Kosović dobro poznaje Crvenu zvezdu i ne krije želju da se sastane s njima u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Fudbaleri Crvene zvezde nisu imali sreće na žrebu i u drugom kolu kvalifikacija će igrati protiv pobednika duela Makabi Haifa - Kairat.

Kairat se već jednom sastao sa Zvezdom u Evropi, to je bila prva godina Miodraga Božovića na klupi i tada su Kazahstanci slavili u dvomeču sa ukupnim rezultatom od 4:1.

Prvotimac Kairata i bivši fudbaler Partizana Nebojša Kosović govorio je za Telegraf o potencijalnom duelu ova dva kluba.

- Čim sam video da možemo da igramo s njima, odmah sam znao da će tako i biti. Mi prvo imamo meč sa Makabijem, imamo okej ekipu i mislim da možemo da ih eliminišemo. Jedini problem koji naša ekipa ima je što nemamo iskustvo igranja evropskih utakmica kao klub - rekao je Nebojša Kosović, a potom je i otkrio u koga se najviše uzda u ovim utakmicama.

- Nadam se da će Vagner Lav da proradi - kroz osmeh je rekao reprezentativac Crne Gore.

Nebojša Kosović je došao u Kazahstan 2019. godine upravo iz najvećeg rivala crveno-belih, iz Partizana, ali ne krije da i dalje prati dešavanja u srpskom fudbalu.

- Pratio sam ih, imaju odličnu ekipu, dobre individualce, samo ne znam ko će od njih ostati, ko će otići... Vidim da se o tome dosta piše. Siguran sam da ćemo imati jedan prelep dvomeč protiv Zvezde, ukoliko naravno prvo prođemo Makabi - zaključio je Kosović za naš portal.

Video: Dan kada se Bogdan Bogdanović zaplakao pred novinarima: Krivo mi je što sam na kraju izgubio snagu

(Z.Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA