Vazura o Partizanovom žrebu za Konferens ligu: "Slovaci najteži rival, ali verujemo u prolaz"

Generalni direktor Partizana smatra da su crno-beli izvukli najtežeg protivnika od pet mogućih

  • 21
Početak priprema FK Partizan Foto: Marko Jovanović

Dunajska Streda je prošle sezone završila na drugom mestu slovačke lige iza Slovana iz Bratislave i zato su u Partizanu veoma oprezni u oceni žreba za Konferens ligu, smatrajući da su dobili jednog od najtežih rivala.

Ipak, generalni direktor crno-belih Miloš Vazura veruje da tim iz Humske ima kvalitet, da će biti na pravom nivou u kvalifikacijama i preskočiti Slovake u drugom kolu, a na kraju dospeti i u grupnu fazu.

- Izvukli smo najtežeg od ponuđenih protivnika u žrebu, ali apsolutno verujemo u našu ekipu, trenera Aleksandra Stanojevića, kvalitet koji posedujemo, a koji ćemo dodatmo nadgraditi pojačanjima. Zato smo optimisti i nadamo se dobrom rezultatu.

- Kvalitet našeg rivala, koji je prava kolonija internacionalaca, još je jedan od dokaza da Konferens liga ima jednak kvalitet kao i Liga Evrope. Otuda je i motiv Partizana da se nađe u grupnoj fazi veoma veliki i učinićemo sve da na kraju tako i bude - rekao je Miloš Vazura za Telegraf.

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mire

    16. jun 2021 | 15:00

    Ovaj Buzgov je još u Partizanu ! Idi bre iz Partizana ili hoćeš na prvoj utakmici MI da oteramo tebe i senilnog vučelića . UPRAVA NAPOLJE .

  • Hh

    16. jun 2021 | 14:55

    Odlazi bre vise

  • terza1.

    16. jun 2021 | 15:09

    Partizan u celoj svojoj istoriji nije imao Upravu sa manje morala od ove. Nigde rezultata, dugovi na istorijskom maksimumu, a njima fotelje nikad udobnije. Bruka!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA