≫ 

Danci i Belgijanci prekinuli meč zbog Eriksena: Najemotivnija scena Eura

Scene od kojih zaigra srce

  • 1
FK Danska i Belgija Foto: Tanjug/AP

Fudbalska vest dana u Evropi, svetu, na Euru, glasi da će Kristijan Eriksen završiti karijeru zbog srčanog udara koji ga je pokosio na meču sa Finskom u 1. kolu na Evropskom prvenstvu.

Srećom, Eriksen je preživeo, pa može da vidi prizore neposredno pre druge utakmice njegove reprezentacije, protiv Belgije, zbog kojih je verovatno zadrhtao i zaplakao.

Čitav stadion "Parken", i Danci, i Belgijanci, klicali su Eriksenu, parole podrške za sjajnog fudbalera nalazile su se i u rukama Danaca, i kod Belgijanaca. Sve je prošlo u znaku ogromnog izliva ljubavi prema ponajboljem danskom fudbaleru koji iz bolničkog kreveta prati sve te dirljive scene.

Vrhunac podrške za Eriksena bio je dogovoreni prekid meča u 10. minutu (broj dresa), kada je igra stala, a svi akteri na terenu, i na tribinama, aplauzom pozdravili život, Eriksenov život!  

Inače, pre samog početka meča, jedan od dva džinovska dresa koji se kao deo protokola iznose za obe selekcije, bio je upravo Eriksenov, njegova čuvena "desetka" koja se mogla videti iz vazduha.

Video: Lokateli otišao korak dalje od Ronalda i Pogbe: Doneo svoju vodu i pomerio Koka-Kolu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • srbenda

    17. jun 2021 | 18:45

    Belgija u najgorem mogucem izdanju. Igraju kao da ni nezele da daju gol. Prodaja klasicna

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA