Zagrepčani baš "zagrizli" za Zvezdinog bisera, nude milion evra i 30 posto od naredne prodaje

Nikola Knežević je rođen 2003. godine, a igra na poziciji ofanzivnog veziste, na nedavnom omladinskom turniru "zapao za oko" čskautima šampiona Hrvatske koj isu vrzo izneli konretnu ponudu

  • 9
Nikola Knezevic, FK Crvena zvezda

Printskrin: Youtube / Highlights Football

Nikola Knežević je fudbaler na kog će Zvezda u budućnosti sigurno računati na ovaj ili onaj način (ili ga prodati, ili mu dati šansu), a potvrda njegovog kvaliteta dolazi i iz susedne Hrvatske, jer je, naime, "večiti šampion" naših komšija zagrebački Dinamo ponudio milion evra i 30 odsto od narednog transfera za njegov potpis.

O ovom momku i interesovanju koje za njega postoji, kao i o konkretnoj ponudi, nedavno je pričao direktor kluba Zvezdan Terzić, a Telegraf je u međuvremenu došao do saznanja da "Modri", osim novca, nude Beograđanima i 30 posto od naredne prodaje igrača. U čitavoj priči nije zanemarljiv podatak da "mali" Knežević ima i hrvatski pasoš.

Crvena zvezda ima jednu od najboljih omladinskih škola na Balkanu i to je potvrdila osvajanjem nedavno održanog "Kupa prijateljstva" na Zlatiboru. I upravo su na tom truniru u finalu savladali Dinamo iz Zagreba sa 2:0, a prvi pogodak je postigao upravo Nikola Knežević.

Kako je generalni direktor Zvezde Zvezdan Terzić rekao za klupski sajt, Dinamo je odmah nakon meča poslao i ponudu za ovog fudbalera.

- Za sve naše igrače se svi redom raspituju, pa za Kneževića je Dinamo rekao "evo vam milion evra i Đekić" - rekao je Terzić nakon što su ga novinari upitali o prodaji fudbalera.

Mladi Nikola Knežević je bio drugi strelac turnira sa četiri pogotka, ispred njega se nalazio samo njegov saigrač Kahvić sa osam postignutih golova.

Pored sjajnog uspeha na ovom turniru, Nikola Knežević je imao i zavidnu ulogu u Omladinskoj ligi Srbije, na 18 odigranih utakmica, postigao je čak 15 golova.

Video: Lokateli otišao korak dalje od Ronalda i Pogbe: Doneo svoju vodu i pomerio Koka-Kolu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🔴⚪

    17. jun 2021 | 20:05

    Више би добили од тих 30% него ми да га продамо. Само поредим способност пословања.

  • Putin R.S

    17. jun 2021 | 19:50

    Samo ako je lud da ga tamo psuju i sikaniraju. Nije sve u parama.

  • Mio

    17. jun 2021 | 20:04

    Ta deca vrede vise ! Jedino zlo za njih su roditelji koji hoce odmah pare posle nije vazno. Najbolje da ostane u Zvezdi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA